Σελ. /32
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 9 Σεπτέμβρη 2012 - αριθ. φύλλου: 11355

ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ενάντια στον πόλεμο διαρκείας κατά του λαού

Αλέκα Παπαρήγα: «Θεωρούμε ότι οι εργαζόμενοι δεν μπορεί να περιορίζονται σε ορισμένα άμεσα μέτρα ανακούφισης - είναι σημαντικά, και εμείς τα διεκδικούμε - όμως το κίνημα, μέσα από την ίδια του την εμπειρία, πρέπει να κινηθεί προς τη ριζική αλλαγή»

Motion Team

  • Κάθε μέρα που περνά, η τρικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ ανακοινώνει νέα φιλομονοπωλιακά μέτρα και ανοίγει διαρκώς καινούρια μέτωπα, επιβεβαιώνοντας ότι ο πόλεμος κατά του λαού και των δικαιωμάτων του είναι ολοκληρωτικός και δεν έχει τέλος.
  • Σ' αυτές τις συνθήκες το κάλεσμα του ΠΑΜΕ για προετοιμασία γενικής απεργίας πρέπει να φτάσει σε κάθε χώρο δουλειάς απ' άκρη σ' άκρη της χώρας. Επιβάλλεται η γενική απεργία να αποτελέσει βήμα καθολικής καταδίκης της κυρίαρχης πολιτικής, αποφασιστικής οργάνωσης της εργατικής τάξης και κλιμάκωσης της πάλης με τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η απόκρουση της βάρβαρης επίθεσης την οποία έχουν εξαπολύσει κυβέρνηση - τρόικα - πλουτοκρατία.

ΣΕΛ.  2  -  5,   7

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Λαϊκή παρέμβαση για τη λειτουργία σχολείων και σχολών

Κάλεσμα ώστε «με λαϊκή παρέμβαση και κινητοποίηση να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία των σχολείων και πανεπιστημιακών σχολών» απευθύνει η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ, προς γονείς, δασκάλους, μαθητές και φοιτητές μπροστά στην έναρξη της νέας σχολικής - ακαδημαϊκής χρονιάς.


ΣΕΛ.  14


ΚΚΕ
Παρέμβαση για Υγεία, Πρόνοια, Φάρμακο

ΣΕΛ.  11
Αντικομμουνισμός και παραχάραξη της Ιστορίας

ΣΕΛ.  20  -  21
ΕΥΡΩΖΩΝΗ
Συμβιβασμός για λογαριασμό των τραπεζών

ΣΕΛ.  13
ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Αδίσταχτη φοροληστεία

ΣΕΛ.  19
ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ - ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ
Ποσά - πρόκληση για τη στήριξη του κεφαλαίου

ΣΕΛ.  18
ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ
Με τα μονοπώλια ή με το λαό αφέντη

Η εισηγητική τοποθέτηση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε, την περασμένη Τετάρτη, για την κατάσταση της οικονομίας, τα νέα άγρια μέτρα, το κίνημα και την προοπτική για το λαό.


ΣΕΛ.  8  -  9

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ