Σελ. /24
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 24 Αυγούστου 2006 - αριθ. φύλλου: 9560

Στις 9 Σεπτέμβρη ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση - κάλεσμα της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ για αγωνιστικές εκδηλώσεις, με αφορμή τα εγκαίνια της ΔΕΘ

Στους δρόμους της Θεσσαλονίκης θα συναντηθούν το Σάββατο 9 Σεπτέμβρη χιλιάδες εργάτες, υπάλληλοι, αυτοαπασχολούμενοι και μικρομεσαίοι αγρότες, στη λαϊκή κινητοποίηση που διοργανώνουν στις 6.30 μ.μ. στην πλατεία Αριστοτέλους το ΠΑΜΕ, η ΠΑΣΥ και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα ΕΒΕ, με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Εκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των πολύμορφων κινητοποιήσεων του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος ενάντια στην ολομέτωπη επίθεση του κεφαλαίου και των κομμάτων του, την Τετάρτη 6 Σεπτέμβρη η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ θα παρουσιάσει τους στόχους πάλης και το πρόγραμμα δράσης για το επόμενο διάστημα, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη.

«Οι εργαζόμενοι δεν έχουν τίποτα να περιμένουν ούτε από ΝΔ ούτε από ΠΑΣΟΚ, ούτε από τα κόμματα του ευρωμονόδρομου, παρά μόνο χειροτέρευση της ζωής τους. Σε κοινό μέτωπο πάλης με τους αγρότες, τους μικρομεσαίους, τη νεολαία, τις γυναίκες, πρέπει να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους», τονίζει στο κάλεσμά της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, που διοργανώνει πλατιά συνδικαλιστική σύσκεψη την Τετάρτη 30 Αυγούστου.


ΣΕΛ.  11

Eurokinissi

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ
Μόνιμη απειλή η εμπρηστική πολιτική ΝΔ και ΠΑΣΟΚ

Με αποζημιώσεις - ψίχουλα και αντιπαραθέσεις που αποπροσανατολίζουν, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συνεχίζουν να εμπαίζουν τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές σε Χαλκιδική και Μάνη. Ο «Ρ» δημοσιεύει σήμερα σειρά μέτρων και ρυθμίσεων της εμπρηστικής πολιτικής που οπλίζει το χέρι των εμπρηστών. Ο τραγικός απολογισμός δεν έχει ολοκληρωθεί και οι φόβοι των κατοίκων για αναζωπυρώσεις παραμένουν. (Η αεροφωτογραφία δείχνει το μέγεθος της καταστροφής στην Κασσάνδρα).


ΣΕΛ.  10


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΚΟΣ
Κριτήριο ψήφου τα λαϊκά προβλήματα

Τα «αυτοδιοικητικά» κριτήρια αποτελούν προσπάθεια εγκλωβισμού. Κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα είναι τα προβλήματά τους, ανέφερε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση της ΝΕΤ ο υποψήφιος για την Υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας».


ΣΕΛ.  15
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας

Επίσημη επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποίησε η Ινες Ζουμπέρ, μέλος της Εθνικής Γραμματείας της Κομμουνιστικής Νεολαίας Πορτογαλίας και υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της Οργάνωσης, στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών σχέσεων της ΚΝ Πορτογαλίας με την ΚΝΕ.


ΣΕΛ.  3
ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Ταξικό ανάχωμα στα αντιασφαλιστικά μέτρα

Η κυβέρνηση, τη στιγμή που με ταχυδακτυλουργίες προσπαθεί να εμφανίσει οικονομικό αδιέξοδο στο ΙΚΑ για να πάρει αντιασφαλιστικά μέτρα, αποφάσισε να χαρίσει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στους εργοδότες ρυθμίζοντας τα χρέη τους, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Οικοδόμων.


ΣΕΛ.  11

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ