Σελ. /56
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 6 Ιούνη 1999

Την Τρίτη στις 8.30 μ.μ. στο Πεδίον του Αρεως

η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

  • Στη συγκέντρωση θα δώσει το δικό της δυναμικό "παρών" η εργατική τάξη. Ο ναυτεργάτης υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιάννης Μανουσογιαννάκης θα κάνει το ξεκίνημα.
  • Τα μπλόκα της αγροτιάς θα στείλουν το δικό τους αγωνιστικό χαιρετισμό με τον Γιάννη Παττάκη,υποψήφιο ευρωβουλευτή.
  • Η μαχόμενη διανόηση θα ενώσει τη φωνή της με τον εργαζόμενο λαό, μέσω των υποψήφιων ευρωβουλευτών Γιώργου Χουρμουζιάδη, Λιάνας Κανέλλη και Κώστα Ζουράρι.
  • Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ θα κάνει ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Στρατής Κόρακας.
  • Η μεγάλη λαϊκή σύναξη θα κλείσει με την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα,που θα απευθύνει εκ μέρους της Κεντρικής Επιτροπής κάλεσμα συστράτευσης και νίκης.


Προεκλογικές εκδηλώσεις

@ Ολοκληρώνεται σήμερα η τριήμερη περιοδεία του επίτιμου Προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη σε Καρδίτσα και Τρίκαλα.

@ Αύριο εκδήλωση καλλιτεχνών στις 9.00 μ.μ. στο Θέατρο "Βρετάνια", όπου θα μιλήσουν ο Στρατής Κόρακας και ο Γ. Χουρμουζιάδης .

@ Σήμερα επίσης πραγματοποιούνται συγκεντρώσεις στη Μυτιλήνη, στη Λήμνο, στο Ηράκλειο Κρήτης στην Αλικαρνασσό, στα Γρεβενά, στους Φούρνους Ικαρίας, στη Νάξο, κ. α.


ΣΕΛ.  3,    48
Συνέντευξη Β. Εφραιμίδη

Στον κυριακάτικο "Ρ" μιλά ο βετεράνος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Βασίλης Εφραιμίδης για την εκλογική μάχη και την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ


ΣΕΛ.  6   -   7
Οικονομικές δοσοληψίες Ελλάδας - ΕΕ

Ούτε τα επίσημα στοιχεία μπορούν να κρύψουν το πόσο ακριβά πληρώνουν οι εργαζόμενοι και η χώρα την εμμονή στην πολιτική τυφλής εξυπηρέτησης του πολυεθνικού κεφαλαίου


ΣΕΛ.  20   -   21
Ανεργία και κοινωνική ασφάλιση

Ειδικά αφιερώματα της εφημερίδας για τη μάστιγα των εργαζομένων της χώρας μας, αλλά και των άλλων χωρών της Ευρώπης, την ανεργία, αλλά και την κοινωνική ασφάλιση που βρίσκεται στο κυβερνητικό στόχαστρο


ΣΕΛ.  44   -   45,    46   -   4
Πλούσια αρθρογραφία και ρεπορτάζ

Στο σημερινό "Ρ" ο αναγνώστης θα βρει πολιτικά άρθρα, ρεπορτάζ με τους αγρότες του κάμπου, ρεπορτάζ για τα χάλια της δημόσιας υγείας, ειδικό αφιέρωμα στο περιβάλλον κ. ά.


ΣΕΛ.  10   -   11,    15   -   1

Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ