Σάββατο 22 Αυγούστου 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Ρεκτιφιέ

«Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν πως στις δύο εβδομάδες που απομένουν ο πρωθυπουργός είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει είτε σε μίνι είτε σε σαρωτικό ανακάτεμα της τράπουλας των υπουργικών θώκων. Στόχος μιας τέτοιας κίνησης θα είναι να δοθεί περαιτέρω ώθηση στο κυβερνητικό σχήμα, σε συνδυασμό με την ανακοίνωση από βήματος ΔΕΘ όλων των νέων στρατηγικών μεταρρυθμίσεων που θα προωθήσει η κυβέρνηση με κύριο άξονα την αντιμετώπιση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης» (το θέμα στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Αυτογνωσία

«Για βρώμικο πόλεμο και χτυπήματα κάτω από τη μέση ετοιμάζεται η Ιπποκράτους που εντάσσει τη στρατηγική της έντασης στο πλαίσιο της προσπάθειας της κυβέρνησης να βρει άλλοθι για εκλογές. "Κεντρικός στόχος θα είναι ο Γιώργος, αλλά θα παρελάσουν και πάλι ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης, ενώ θεωρούμε σίγουρο πως θα επιχειρήσουν στο κάδρο να βάλουν και τον Κ. Σημίτη, ελπίζοντας σε αναζωπύρωση των ρηγμάτων που υπάρχουν στο εσωτερικό μας" εκτιμούν οι επιτελείς του Γ. Παπανδρέου» (το θέμα στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Το κοινό τους σπίτι

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλεί την κυβέρνηση είτε να αυξήσει τα όρια συνταξιοδότησης των γυναικών που εργάζονται στον δημόσιο τομέα, είτε να μειώσει τα όρια αυτά για τους άνδρες (...) επικαλείται την κοινοτική νομοθεσία που αφορά την ισότητα μεταχείρισης ανδρών και γυναικών και το γεγονός ότι στην Ελλάδα οι συντάξεις είναι συνέχεια του μισθού αφού καθορίζονται ως ποσοστό αυτού» (το θέμα στο ΒΗΜΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ