Πέμπτη 3 Σεπτέμβρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το τσουνάμι

«Η αγορά αντιμετωπίζει πρόβλημα πραγματικής ασφυξίας και αυτό θα μεταφραστεί αναμφίβολα σε φτώχεια και ανεργία. Και το χειρότερο είναι ότι ακόμη δεν έχουν γίνει αισθητές οι συνθήκες αυτές σε όλο το φάσμα της κοινωνίας. Θα γίνουν όπως από δω και πέρα (...) η κυβέρνηση θέλει να πάει σε εκλογές περισσότερο για να αποφύγει το τσουνάμι που έρχεται στην οικονομία στους επόμενους μήνες» (ο Γρ. Νικολόπουλος στο ΒΗΜΑ).

...ένα σενάριο

«Το χειρότερο σενάριο για το ΠΑΣΟΚ - και το ξέρουν στην Ιπποκράτους - είναι να έχουν οριακή αυτοδυναμία μιας έδρας. Θα είναι πάντα με την ψυχή στο στόμα και στο έλεος του όποιου δυσαρεστημένου βουλευτή» (το θέμα στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ).

ένας εκβιασμός...

«Στην Ιπποκράτους προεξοφλώντας την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες έχουν ήδη καταλήξει στο δίλημμα των εκλογών - στο διακύβευμα, όπως λένε: κι αυτό είναι "ακυβερνησία ή ισχυρή κυβέρνηση". Προφανώς το σύνθημα συνδέεται άμεσα με την επίτευξη ή μη αυτοδυναμίας από μέρους του ΠΑΣΟΚ, μια και τα γκαλοπ - φανερά και κρυφά - δείχνουν ότι αυτή είναι κάτι που "παίζεται"» (το θέμα στα ΝΕΑ).

και οι άγνωστες «συνιστώσες»

«Σε αιτιολογική έκθεση για την απόδοση μεταλλίου στον Robert F. Clifford, που υπηρετούσε στην πρεσβεία των ΗΠΑ το 2002, στα επιτεύγματά του συμπεριλαμβάνεται η συμβολή του στη συγκρότηση "ανακριτικής ομάδας" η οποία μαζί με τις ελληνικές αρχές συνεργάστηκε με τον Σ. Ξηρό για την αναγνώριση των υπολοίπων μελών της τρομοκρατικής ομάδας (...) μήπως ξέρει κάτι παραπάνω ο τότε υπουργός Δημόσιας Τάξης επίσης παρασημοφορηθείς...» (το θέμα στην ΑΥΓΗ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ