Σάββατο 2 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Το μέλλον

«Το 34,33% όσων αναζητούν δουλειά βρίσκεται στην πλέον παραγωγική ηλικία καθώς είναι από 26 έως 35 χρόνων. Σχεδόν ο ένας στους τρεις ανέργους ψάχνει δουλειά για 12 μήνες τουλάχιστον» (το ρεπορτάζ στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ»).

Ο ...Ψυχάρης

«Μου είπε κάποιος γνωστός εκδότης: "Ξέρεις, παιδευόμουν δύο μήνες να επικοινωνήσω τηλεφωνικά με τον υπουργό (είπε το όνομά του) και στάθηκε αδύνατο. Επιτέλους τα κατάφερα προ ημερών. Ξέρεις πώς; Είπα ψέματα πως τον ζητεί ο Ψυχάρης του "Βήματος". Και τότε βγήκε αμέσως στο τηλέφωνο!» (ο Χρ. Πασαλάρης στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).

Ετσι απλά;

«Αποσύρεται από την παγκόσμια και την ελληνική αγορά το σκεύασμα Vioxx που χορηγείται κατά της αρθρίτιδας. Πληθώρα ερευνών αποδεικνύουν ότι το σκεύασμα προκαλεί καρδιαγγειακά προβλήματα. Σε λίγα λεπτά από θαυματουργό χάπι μεταβλήθηκε σε αιτία θανάτου» (η είδηση στην «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»).

Ανέκδοτο

«Η ΑΔΕΔΥ οργάνωσε 38 κινητοποιήσεις την τελευταία τριετία ενώ στο δεύτερο εξάμηνο του περασμένου χρόνου βρισκόταν συνεχώς σε κινητοποίηση σε σημείο ώστε να κατηγορηθεί από κάποιους στο ΠΑΣΟΚ ότι πολεμά την κυβέρνηση» (η δήλωση του Σ. Παπασπύρου στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Ο χαφιές της γειτονιάς

«...Το άτομο αυτό που βλέπω είναι περίπου 1,85, μελαχρινός, ψηλός, με μουστάκι. Φεύγει κάθε μέρα στις 8 το πρωί και επιστρέφει στις 6 κουβαλώντας πάντοτε κάτι. Η γυναίκα που ζει μαζί του είναι 1,73, γύρω στα 68 κιλά, μελαχρινή και δεν λέει καλημέρα σε κανέναν... Εμένα μου φαίνονται ύποπτοι...» (η καταγραφή στα «ΝΕΑ»).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ