Παρασκευή 22 Οχτώβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Αφαντος»

«Το πρόβλημα με τις καθυστερήσεις στις πληρωμές έχει φέρει σε απόγνωση τους εργαζόμενους οι οποίοι κάνουν απεργία πείνας. Ο εργολάβος έχει ήδη πληρωθεί από το Δημόσιο. "Τον ψάχνουμε ενάμιση μήνα και είναι εξαφανισμένος" δήλωσε ο υπουργός» (η είδηση στα ΝΕΑ).

Ακλαφτοι

«Ερευνες στην ΕΕ δείχνουν ότι οι έγκυρες επίσημες στατιστικές καταγράφουν από 33% έως 50% των εργατικών ατυχημάτων, δηλαδή μόνο μέρος των ατυχημάτων του εργατικού δυναμικού, κυρίως σε μισθωτή απασχόληση. Μία από αυτές στη Μεγάλη Βρετανία έδειξε ότι μόνο 1 στα 20 εργατικά ατυχήματα των αυταπασχολουμένων καταγράφονται. Στη χώρα μας δεν καταγράφονται πουθενά» (το άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Γλίτωσαν από τον κομμουνισμό!

«Σε 500 χιλιάδες με 4,5 εκατομμύρια ανέρχονται τα εγκαταλειμμένα παιδιά που ζουν περιπλανώμενα στους δρόμους της ρώσικης επικράτειας εν πλήρη αδιαφορία των αρχών, περισσότερα από 30.000 παιδιά και έφηβοι εξαφανίζονται ετησίως» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Μέσα στο ασθενοφόρο...

«Ο Κούζι Μουνισουάμι Βιραπάν σκοτώθηκε αργά τη νύχτα της Δευτέρας σε παγίδα, 300 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Μαντράς. Οι αστυνομικοί δήλωσαν ότι παρέσυραν τον Βιραπάν σε παγίδα χρησιμοποιώντας ένα ασθενοφόρο που δήθεν θα τον πήγαινε στο γιατρό. Τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν μέσα στο ασθενοφόρο. Κατάφερνε να επιβιώνει στη ζούγκλα επειδή οι χωρικοί πήγαιναν τρόφιμα στον ίδιο και στους συντρόφους του» (η είδηση στα ΝΕΑ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ