Παρασκευή 9 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
«Ξανά»;

«Να παραδεχτεί το Κράτος την ανικανότητά του και ότι περιμένει τους Γερμανούς για να μας βάλουν (ξανά) σε τάξη» (με αφορμή τον ΟΤΕ, η Σ. Βούλτεψη στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

Πάλι καλά

«Η λέξη "βόμβα" μπορεί να σκοτώσει; Οποιος την προφέρει μπορεί να χαρακτηρισθεί επικίνδυνος βομβιστής ή τρομοκράτης; Αν απαντήσετε "όχι" έχετε αντίθετη άποψη από τις υπηρεσίες Ασφαλείας της Κομισιόν και του Συμβουλίου. Για το λόγου το αληθές χθες το μεσημέρι προσπάθησα να περάσω από την ηλεκτρονική πύλη ελέγχου του Συμβουλίου. Εβαλα τα πράγματά μου στον κυλιόμενο τάπητα, συνεχίζοντας να μιλάω στο κινητό. Ο σεκιούριτι μου ζήτησε επιτακτικά να βάλω στο μηχάνημα και το κινητό, πράγμα που έκανα λέγοντας ειρωνικά "να μια βόμβα". Αυτόματα τα πάντα σταμάτησαν και ο σεκιούριτι ειδοποίησε τηλεφωνικά τους προϊσταμένους του ότι υπάρχει κάποιος - εγώ - στην είσοδο που λέει ότι έχει μία... βόμβα. Γέμισε ο τόπος από αργόσχολους της υπηρεσίας Ασφαλείας. Μου πήραν όλα τα υπάρχοντα, με ανάγκασαν να χάσω το ραντεβού με τον υφυπουργό Οικονομίας, φώναξαν περιπολικό της Αστυνομίας που μου έκανε έλεγχο ταυτότητας. Μου αφαίρεσαν δε το πολύτιμο "πάσο" με το οποίο περνάω σε όλα τα κτίρια της Κοινότητας για να κάνω τη δουλειά μου και μου ανακοίνωσαν ότι θα μου το επιστρέψουν αύριο (σήμερα)» (ο Γ. Δαράτος στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).

Νέα εκδοχή

«Δεν ήταν η πρώτη φορά, όπως μας έλεγε, που έκανε αυτή την κίνηση, να διορθώσει εν κινήσει ένα μικρό πρόβλημα στην μπροστινή ρόδα του ποδηλάτου του. Ατυχώς, όμως, τα δάκτυλα έμπλεξαν στην αλυσίδα, λειτούργησαν σαν φρένο με συνέπεια να πέσει απότομα και να τραυματιστεί» (η νέα εκδοχή για την πτώση Παπανδρέου στο ΕΘΝΟΣ).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ