Τρίτη 9 Μάη 2006
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2006

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΔΑΦΝΗΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ: Μιχάλης Σταυριανουδάκης

Εκλέχτηκε με τη στήριξη της ΝΔ. Συνεχίζει την πολιτική της προηγούμενης διοίκησης (ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ) και εφαρμόζει κατά γράμμα όλες τις κυβερνητικές αντιλαϊκές κατευθύνσεις με την πολιτική κάλυψη των συμβούλων του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΝ και του «αντάρτη» του ΠΑΣΟΚ.

  • Στην 8ετία της διοίκησης ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ τα δημοτικά τέλη υπερδιπλασιάστηκαν. Κι ενώ η σημερινή διοίκηση προχώρησε σε νέες αυξήσεις που φτάνουν το 7%, δημαγωγεί λέγοντας ότι δήθεν δεν έγιναν αυξήσεις τα δυο τελευταία χρόνια.
  • Την ίδια στιγμή, δεν έχει ποτέ διεκδικήσει τα χρήματα που έχουν παρακρατηθεί παράνομα, τα οποία για το Δήμο Δάφνης ξεπερνούν τα 22 εκατ. ευρώ.
  • Τα τροφεία στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς έχουν φτάσει σήμερα μέχρι και 100 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί. Ο δε βρεφονηπιακός σταθμός της Δημοτικής Επιχείρησης λειτουργεί κερδοσκοπικά εισπράττοντας 1.500 ευρώ το χρόνο.
  • Στα τμήματα ζωγραφικής, χορού, κολύμβησης και γυμναστικής, οι γονείς καταβάλλουν 20 ευρώ το μήνα για κάθε παιδί.
  • Εκανε περικοπές στα κονδύλια για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, για το Πνευματικό Κέντρο, τα ΚΑΠΗ, τη δημοτική βιβλιοθήκη, τους συλλόγους και τους μαζικούς φορείς του Δήμου, στο όνομα των χρεών της προηγούμενης διοίκησης. Ακόμα και τα κονδύλια που προβλέπονται κάθε χρόνο στον προϋπολογισμό, δίνονται τελικά μειωμένα κατά 50%.
  • Εφαρμόζει κατά γράμμα τις νέες ελαστικές μορφές απασχόλησης. Στο Δήμο εργάζονται πάνω από 30 άτομα με τη μορφή της μερικής απασχόλησης, και άλλοι τόσοι με 2μηνες και 8μηνες συμβάσεις και με Δελτία Παροχής Υπηρεσιών. Παράλληλα προωθεί αλλαγές στο ωράριο των εργαζομένων, με απογευματινές βάρδιες, εργασία τα Σαββατοκύριακα κλπ.
  • Αναβάθμισε τη Δημοτική Αστυνομία με 11 άτομα και έχει επιδοθεί στο κυνήγι της είσπραξης με πρόστιμα και κλήσεις.
  • Στον προγραμματισμό για την κατασκευή γκαράζ στη Γυμναστική Ακαδημία σε συνεργασία με το ΥΠΕΧΩΔΕ, έργο που θα ανακουφίσει την περιοχή και όλοι το θέλουν, «αξιοποιώντας» το νόμο για Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα το παραχωρεί στα μεγάλα κατασκευαστικά συμφέροντα που θα το εκμεταλλεύονται για 25-30 χρόνια.
  • Ανοίγει ιατρεία πρόληψης, που προβλέπεται στην πορεία να είναι ανταποδοτικού χαρακτήρα, συμβάλλοντας έτσι στη διάσπαση του ενιαίου δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της Υγείας.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ