Πέμπτη 3 Μάη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ
Σήμερα Πέμπτη
  • Στους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς του ΕΜΠ, στη 1.30 μ.μ., στην αίθουσα «Λεονάρντο» με θέμα: «Η απελευθέρωση των τηλεπικοινωνιών και οι νέοι μηχανικοί» και ομιλητές εκπροσώπους του Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής.
  • Στη Νέα Φιλοσοφική Θεσσαλονίκης, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα 107 με θέμα: «Διαμόρφωση της νεανικής προσωπικότητας». Ομιλητές: Τ. Τραβασάρος, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και Ψυχολόγος και Ηλ. Βασιλειάδης, μεταπτυχιακός του Τομέα Σχολικής Εξελικτικής Ψυχολογίας.
  • Στη Φυσικομαθηματική Σχολή Θεσσαλονίκης, στις 7.30 μ.μ., στο κεντρικό αμφιθέατρο η ΠΚΣ συνδιοργανώνει εκδήλωση με το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών με θέμα: «Για την επιστημονική προσέγγιση της Ιστορίας και τη διδασκαλία της». Ομιλητές: Γ. Χουρμουζιάδης, ομότιμος καθηγητή Αρχαιολογίας του ΑΠΘ και βουλευτής του ΚΚΕ, Γ. Μαργαρίτης, καθηγητής Πολιτικών Επιστημών του ΑΠΘ και Γ. Δελής, δάσκαλος και στέλεχος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.
  • Στη Μυτιλήνη, στις 9 μ.μ., στο Παπαρίσβα, με θέμα: «Ενας χρόνος μεγαλειώδεις αγώνες, συνεχίζουμε, δυναμώνουμε την αντεπίθεση για την εκπαίδευση των αναγκών μας».


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ