Παρασκευή 9 Ιούλη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ενός «διαζυγίου», που είχε προαναγγελθεί τις τελευταίες ημέρες, παίχτηκε χθες, αφού μετά από οκτώ χρόνια και ο Ανδρέας Νινιάδης αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Ο 33χρονος μέσος ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Λούβαρη, πως δεν πρόκειται να ανανεωθεί η συνεργασία τους και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του.

ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑΤΡΕΙΣ έφθασαν πλέον οι παίκτες της ΑΕΚ, που έχουν καταθέσει προσφυγή, αφού χθες ήταν η σειρά των συνονόματων Νίκου και Σωτήρη Λυμπερόπουλου να καταθέσουν τις δικές τους στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΑΕ κατά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ. Οι δυο ποδοσφαιριστές ζητούν να λυθεί το συμβόλαιό τους και το ποσό των 750.000 ευρώ και 175.000 ευρώ, αντίστοιχα.

ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ του Λάμπρου Χούτου ανακοίνωσε χθες η Ιντερ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «νερατζούρι», γεγονός που τον «δένει» στην ομάδα του Μιλάνου μέχρι τον Ιούνη του 2007.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ