Πέμπτη 31 Μάρτη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα στη νέα (α)ταξία
Ο διαπλεκόμενος πρακτορίσκος απειλεί έντεχνα

Σε μια συνέντευξη - ποταμό, κάτω από αστυνομικές συνθήκες εντοπισμού, διαδοχικών σημείων συνάντησης, αλλαγή κινητών τηλεφώνων και μεταμφίεσης με το «φερτό» ράσο, ο Απόστολος Βαβύλης προσπάθησε να «τηρήσει» διάφορα μηνύματα, μέχρι να τον λυπηθούν, δηλαδή τον «καημένο».

Αυτός ο καταζητούμενος αργοπορημένα, ο κατάδικος για διακίνηση ναρκωτικών «καθ' υποτροπήν», ο συνεργάτης μυστικών υπηρεσιών, ο προμηθευτής αλεξίσφαιρων γιλέκων κλπ., σταδιακά και μέσα από «στημένες» αντιφάσεις, προσπάθησε να εμπλέξει ευθέως, όπως τον πατριάρχη Ιεροσολύμων, που προηγούμενα, όπως ομολόγησε, είχε εντολή από τον αρχιεπίσκοπο κ. Χριστόδουλο, να τον προωθήσει στο αγιοταφικό θρόνο, εξουδετερώνοντας με «προβοκάτσιες», όλους τους άλλους υποψήφιους μητροπολίτες, που τώρα συσπειρώνονται εναντίον του.

Με λίγη «προσποιητή» δυσκολία παραδέχτηκε την προσφορά σημαντικού ποσού από τον εγκαταστημένο πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα, δικαιολογώντας τον τίτλο του Ιούδα που του κολλάνε οι «λοιποί» χριστιανοί της περιοχής.

Ο Απόστολος Βαβύλης, αργά και μεθοδικά προσπάθησε να εμπλέξει ανώτατους αξιωματούχους, όπως τον αρχηγό της αστυνομίας, αρχές που «καταδιώκουν» τα ναρκωτικά, αλλά τροφοδοτούν τον «άνθρωπό» τους με ναρκωτικά, για να ενεργεί ως «βαποράκι» προς άλλους κακοποιούς. Παθητικά αποδέχεται συναντήσεις με πολιτικά στελέχη και της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και με άλλους παράγοντες, προειδοποιώντας τους εμφανώς, ότι πολλά θα «ξεράσει», όταν έρθει, ή όταν τον φέρουν στην ελληνική Δικαιοσύνη.

Ο Βαβύλης δεν είναι ένα τυχαίο πρόσωπο, ενεργώντας καθ' εντολήν υπηρεσιών και προσώπων, που καλύπτονται μάλιστα πίσω από ένα αδιαπέραστο, προς το παρόν, δίχτυ διαπλεκόμενων, όπου το ιερατείο εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, με βάση τα κατονομαζόμενα πρόσωπα.

Ακόμη και το «τατουάζ» που με θεατρική κίνηση παρουσίασε μπροστά στη φανερή και τις δύο άλλες «κρυφές» κάμερες, όπου εμφανίζεται το πρόσωπο του αρχιεπισκόπου και το εξακτινωτό αστέρι του Δαβίδ, πολλά μπορούν να αποκαλύψουν, αν βέβαια το θελήσουν!


Του
Γιώργου ΤΣΑΠΟΓΑ



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ