Παρασκευή 17 Οχτώβρη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
Επιλογές

μια ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Σε μια μουσικοθεατρική βραδιά, αφιερωμένη στις γυναίκες που ονειρεύονται και αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο, προσκαλεί ο Σύλλογος Γυναικών Ηλιούπολης (μέλος ΟΓΕ), αύριο (8μ.μ.), στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης (Μαρ. Αντύπα και Σοφ. Βενιζέλου).

  • Συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις για τη νέα σειρά γραμματοσήμων των ΕΛΤΑ, με τίτλο «Επαγγέλματα που χάνονται», το Μουσείο Ελληνικής Λαϊκής Τέχνης εγκαινιάζει σήμερα στο νέο του παράρτημα (Πανός 22, Πλάκα), την έκθεση «Ανθρωποι και εργαλεία. Οψεις της εργασίας στην προβιομηχανική κοινωνία». Στο Μουσείο (Κυδαθηναίων 17, Πλάκα), την Κυριακή (11.30π.μ.) ο καραγκιοζοπαίχτης Θανάσης Σπυρόπουλος παρουσιάζει το έργο «Ο Μέγας Αλέξανδρος και ο καταραμένος όφις».
  • Στο πλαίσιο των Ζωγραφιώτικων συναντήσεων λόγου, τέχνης και πολιτισμού, που διοργανώνει η Δημοτική Πρωτοβουλία Ζωγράφου, σήμερα (8μμ), στο Πνευματικό Κέντρο του δήμου Ζωγράφου (Ανακρέοντος 60), θα πραγματοποιηθεί συζήτηση με θέμα: «Δημοτικά Περιφερειακά Θέατρα: Ανιχνεύοντας δυνατότητες. Συγκρίσεις. Ο ρόλος του ΥΠΠΟ». Το θέμα θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Σοφία Αδαμίδου


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ