Κυριακή 7 Οχτώβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ο ΑΣΟ Πετρούπολης «Δίας» διοργάνωσε (στο εντευκτήριό του - Κρήτης 1 στρογγυλή πλατεία Πετρούπολης), το 1ο Ανοιχτό Τουρνουά Μπλιτς με συμμετοχή 50 σκακιστών και σκακιστριών.

Το ατομικό τουρνουά διεξήχθη με ελβετικό σύστημα 6 γύρων και η διάρκεια κάθε παρτίδας ήταν 10'' για κάθε παίκτη. Το παράβολο συμμετοχής ήταν 10 ευρώ. Εκτός από τα χρηματικά έπαθλα - που ήταν 150-100 και 50 ευρώ για τους τρεις πρώτους - το τουρνουά έδινε και διεθνή αξιολόγηση ΕΛΟ. Για κάθε άλλη πληροφορία στα τηλ.: 6987-343.215 κ. Αντ. Παυλής, 6942-266.550 κ. Χρ. Οικονόμου ή στο e-mail: www.asopdias.gr

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τις μεταγραφές των σκακιστών-στριών: Ο ενδιαφερόμενος αθλητής υποβάλλει αίτηση μεταγραφής προς την ΕΣ. Ομοσπονδία μέσω διαβιβαστικού εγγράφου του σωματείου, στο οποίο επιθυμεί τη μεταγραφή του ο αθλητής. Αν ο αθλητής είναι ανήλικος απαιτείται η παροχή εγγραφής συγκατάθεσης. Η αίτηση περιέχει: Τα στοιχεία του (Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο, έτος γέννησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, αριθμό μητρώου ΕΣΟ και το σωματείο που ανήκει. Επίσης τους λόγους και το νέο σωματείο).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ