Κυριακή 9 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΝΘΕΤΗ ΕΚΔΟΣΗ: "7 ΜΕΡΕΣ ΜΑΖΙ"
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

Νέα και Εκδηλώσεις

ΑΠΟ ΤΟΝ 6ο ΓΥΡΟ του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας, (την περασμένη Κυριακή ολοκληρώθηκαν οι αγώνες στον Α΄ και Β΄ Ομιλο Αττικής με τις συναντήσεις: 3 Αστέρες - Εν. Ποντίων Μελισσίων, ΣΟ Ηλιούπολης - ΣΟ Μοσχάτου, Ανω Λιόσια - ΣΑΕ, ΣΟ Αιγάλεω - Ν. Σμύρνη (Α΄ όμιλος), εξασφάλισαν τη συμμετοχή στα μπαράζ για την άνοδό τους στην Α΄ Εθνική Κατηγορία ο Σ.Ο. Αιγάλεω που νίκησε τα Μελίσσια 8,5-3,5, οι 3 Αστέρες μετά από νίκη επί του ΣΟ Μοσχάτου 7-4,5 και η Σκακιστική Επικοινωνία Ν. Ηρακλείου από τον όμιλο Β΄. Συμμετοχή στα μπαράζ διεκδικούν οι ΣΟ Αμπελοκήπων και ΣΟ Παγκρατίου.

ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ Διεθνές Τουρνουά για Σκακιστικούς Υπολογιστές που έγινε στην Ολλανδία (Λάιντεν) νικητής αναδείχτηκε ο Η/Υ Shradder με 8 βαθμούς στους 9 αγώνες (ήττα από τον Η/Υ Diep. Ακολούθησε το Hydra με 6,5 β. (ήττα από το Shredder) 3-4. Ruffian και Diep με 6 β. 5-6 The King, Chess Tiger με 5,5 βαθμούς. Συμμετείχαν 16 Η/Υ, ενώ δεν «αγωνίστηκαν» τα ισχυρά προγράμματα Fritz, Ikarus και Gandalf.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ κάθε Δευτέρα (αύριο στις 6.00 μ.μ. παίζεται ο 4ος γύρος) και Πέμπτη το Ανοιχτό Τουρνουά του ΣΟ Καλλιθέας - Λυκούργου 50 και Ιφιγενείας, τηλ. 9592.163 με ελεύθερη είσοδο για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τους αγώνες. Συγκοινωνίες που εξυπηρετούν, εκτός του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου - Μετρό, οι γραμμές 1 και 5 του τρόλεϊ οι γραμμές 040, 913, 218 των λεωφορείων καθώς και των γραμμών που κάνουν στάση στον Αγιο Σώστη Συγγρού.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ