Πέμπτη 14 Γενάρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΧΙΛΤΟΝ: Σε τετράωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3 μ.μ.) προχωρούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο ΧΙΛΤΟΝ διαμαρτυρόμενοι για την εντατικοποίηση της δουλειάς και την έλλειψη μέτρων υγιεινής και ασφάλειας. Το «ποτήρι ξεχείλισε» μετά το προχτεσινό τραυματισμό ηλεκτροτεχνίτη ο οποίος έπεσε από σκάλα και τραυματίστηκε στο πόδι.

ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ: Την απασχόληση ανασφάλιστων εργαζομένων σε μια σειρά τομείς της Δημοτικής Επιχείρησης καταγγέλλει το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Βύρωνα. Οι εργαζόμενοι απασχολούνται σταθερά ή περιστασιακά, για πολλά χρόνια ή λίγους μήνες, χωρίς να ασφαλίζονται και με αμοιβές - ψίχουλα.

ΜΕΤΑΛΛΟ: Σε σύσκεψη καλεί τους συμβασιούχους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (πρώην ΠΥΡΚΑΛ και ΕΒΟ) το Συνδικάτο Μετάλλου Αθήνας «Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ», στα γραφεία του Συνδικάτου, στο ΕΚΑ (3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη, 2ος όρ.), αύριο Παρασκευή, στις 6 μ.μ.

ΓΑΛΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ: Σε μαζική συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 17 του Γενάρη, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη), καλεί το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών.

ΔΙΑΛΟΓΗΤΗΡΙΑ: Σε Γενική Συνέλευση προχωρούν αύριο, Παρασκευή, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας, οι εποχικοί εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων της επαρχίας Νάουσας, για την οργάνωση της πάλης τους ενάντια στην πολιτική που τους καταδικάζει σε εξαθλίωση. Τη Δευτέρα, στις 8 π.μ. οι εργαζόμενοι θα διαδηλώσουν στη Νάουσα, συνεχίζοντας τον αγώνα τους με μπροστάρηδες το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, το Σωματείο Εργαζομένων στη Διαλογή και Ψύξη και το Σωματείο Φορτοεκφορτωτών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ