Τετάρτη 26 Μάη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Κατάληψη στο Δημαρχείο πραγματοποίησαν χτες, από το πρωί έως το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στο δήμο διεκδικώντας την καταβολή δεδουλευμένων. Σε περίπου είκοσι εργαζόμενους, κυρίως συμβασιούχοι, σε δημοτική επιχείρηση οφείλονται οι μισθοί πέντε μηνών, ενώ σε σχεδόν 50 μόνιμους εργαζόμενους οφείλονται αμοιβές για τις υπηρεσίες πυρασφάλειας που πρόσφεραν το περσινό καλοκαίρι.

ΚΕΚ ΑμΕΑ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ: Κινητοποίηση στο υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29) αύριο Πέμπτη στις 10.30 π.μ, ενάντια στην ανεργία που μαστίζει τους ανθρώπους με αναπηρίες και ειδικές ανάγκες, οργανώνει η μαθητική κοινότητα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης ΑμΕΑ Γαλατσίου. Την κινητοποίηση στηρίζει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Αναπήρων.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο προαύλιο πραγματοποιούν αύριο Πέμπτη στις 11 π.μ.-12 μ. οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Σάμου. Διαμαρτύρονται για τις τεράστιες ελλείψεις προσωπικού που αντιμετωπίζει διαχρονικά το νοσοκομείο, για την περικοπή των κονδυλίων για υπερωρίες, αργίες και νυχτερινά και τη μη καταβολή των ήδη δεδουλευμένων υπερωριών.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ