Πέμπτη 5 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο «Ρ» ΣΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΔΟΥΛΙΑΣ

ΕΡΓΑΤΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ»: Στο κεφάλι, ευτυχώς όχι σοβαρά, τραυματίστηκε ο Χρήστος Ρηγούτσος, 43 ετών από το Κερατσίνι, την ώρα που εκτελούσε εργασίες μονταρίσματος σε περιστροφικό φούρνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, «Club Mediterranne» («Κλαμπ Μεντιτερανέ»), στον Αγιο Γεώργιο Λιχάδας, στη Βόρεια Εύβοια. Το ατύχημα έγινε την περασμένη Κυριακή, 25 Μάη, ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Χαλκίδας, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ: Την απόσυρση της επαίσχυντης τροπολογίας με την οποία η κυβέρνηση στοχεύει ουσιαστικά στην κατάργηση του δικαιώματος στην απεργία, απαιτεί με ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας.

ΠΡΟΝΟΙΑ: Τρίωρη στάση εργασίας (12 μ.- 3 μ.μ.) και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας στις 12.30 μ.μ. πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ). Διεκδικούν προσλήψεις του απαραίτητου μόνιμου προσωπικού, άμεση προκήρυξη για την πρόσληψη των επί συμβάσει υπαλλήλων (κοινωνικών φροντιστών και φυλάκων), θεσμοθέτηση του επιδόματος ετοιμότητας.

«ΕΑΒ»: Στάσεις εργασίας (7.30 π.μ.- 8.30 π.μ.) πραγματοποιούν καθημερινά, από την προηγούμενη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία» (ΕΑΒ), διεκδικώντας την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης για το 2008.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ