Τρίτη 24 Μάρτη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΥΛΙΚΟΥ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑΣ: Δύο άνδρες συνελήφθησαν για κατοχή και διακίνηση σκληρού παιδικού πορνό. Πρόκειται για έναν 27χρονο Σκοτσέζο, που συνελήφθη στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος «κατέβαζε» πορνογραφικό υλικό από ειδική ιστοσελίδα και στη συνέχεια το αντάλλασσε, με Αθηναίο ζαχαροπλάστη. Στην ίδια υπόθεση, σχηματίστηκε δικογραφία και για τον 49χρονο Ελληνα ζαχαροπλάστη. Κατά την Αστυνομία, τα παιδιά που απεικονίζονται σε βίντεο και φωτογραφίες είναι κυρίως από τα Βαλκάνια και άλλες χώρες της Ευρώπης.

ΕΠΙΘΕΣΗ αγνώστων με «μολότοφ» και γκαζάκια έγινε χτες τα ξημερώματα σε κατάστημα επίπλων στο Χαλάνδρι. Ομάδα κουκουλοφόρων έσπασε τις τζαμαρίες του καταστήματος που βρίσκεται στην Λ. Κηφισίας 358 και πέταξαν στο εσωτερικό του γκαζάκια και βόμβες «μολότοφ» με αποτέλεσμα να προκληθεί πυρκαγιά. Στο σημείο έσπευσαν εφτά οχήματα της πυροσβεστικής με 21 άνδρες και έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές.

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Χτες το πρωί μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερατσινίου, η δημοτική αρχή, δημοτικοί σύμβουλοι και κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στην οδό Γαληνού 31 όπου, αυθαίρετα, μέσα σε πυκνοκατοικημένη περιοχή και στην ταράτσα πολυκατοικίας, έχει εγκατασταθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας. Από την έρευνα που έγινε από την Πολεοδομία διαπιστώθηκε πως το δυάρι κτίσμα στην ταράτσα της πολυκατοικίας, στο οποίο είχε εγκατασταθεί η κεραία, ήταν αυθαίρετο όπως και οι εγκαταστάσεις που είχαν διαμορφωθεί στο υπόγειο του κτιρίου. Στη συνέχεια, έλεγχο πραγματοποίησε και η ΔΕΗ διαπιστώνοντας πως ήταν παράνομη και η ηλεκτροδότηση της κεραίας. Κατά την κινητοποίηση απενεργοποιήθηκε η κεραία, ενώ τις ερχόμενες μέρες αναμένεται και η κατεδάφιση των αυθαίρετων κτισμάτων από την Πολεοδομία.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ