Πέμπτη 4 Μάρτη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΜΑ του Συμβουλίου Εφετών, ύστερα από θετική εισήγηση του Εισαγγελέα, αποφυλακίζεται ο νεαρός που κατηγορείται για συμμετοχή στην αυτοαποκαλούμενη οργάνωση «Πυρήνες της Φωτιάς» και είχε συλληφθεί με στοιχείο το αποτύπωμά του σε ένα φυλλάδιο που βρέθηκε σε σπίτι του Χαλανδρίου. Ο νεαρός είχε συλληφθεί στις αρχές Φλεβάρη και είχε κριθεί προφυλακιστέος τρεις ημέρες αργότερα, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή.

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝτης Αθήνας ήρε με βούλευμά του, τη διαφωνία που είχε προκύψει μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα, υπέρ του δεύτερου, που είχε ζητήσει να κριθούν προσωρινά κρατούμενοι οι υπεύθυνοι της «Ακρόπολις Χρηματιστιριακής». Οι Σοφοκλής και Θεόδωρος Πρινιωτάκης και Γ. Αποστολίδης διώκονται για την υπόθεση του ομολόγου. Ενδέχεται και σήμερα, να εκδοθούν σε βάρος τους εντάλματα σύλληψης.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΕ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ: Η εκδοχή του εμπρησμού εξετάζεται από τις αρχές για την πυρκαγιά που ξέσπασε χτες τα ξημερώματα σε κλαμπ στη διασταύρωση Βουλιαγμένης 22 και Βούρβαχη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φύλακας του καταστήματος κατήγγειλε ότι τρεις άγνωστοι τον χτύπησαν στο κεφάλι, τον ακινητοποίησαν και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό του μαγαζιού. Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 7 το πρωί και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών. Η φωτιά κατασβέστηκε περίπου μιάμιση ώρα αργότερα από την Πυροσβεστική που έσπευσε στο σημείο με 30 πυροσβέστες και δέκα οχήματα.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ