Τετάρτη 14 Απρίλη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ που είχαν ως αποτέλεσμα περίπου 70 προσαγωγές, σημειώθηκαν αργά προχτές το βράδυ, στο κέντρο της Αθήνας. Αγνωστοι επιτέθηκαν με βόμβες «μολότοφ» εναντίον αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Λίγα λεπτά μετά, δυνάμεις των ΜΑΤ αλλά και άνδρες της ομάδας «Δ» είχαν περικυκλώσει τα Εξάρχεια και προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων, κυρίως από το πάρκο της οδού Ναυαρίνου. Αργότερα, 200 άτομα πραγματοποίησαν πορεία προς τη ΓΑΔΑ όπου και παρέμειναν για περίπου μία ώρα.

ΜΙΚΡΕΣ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ προκλήθηκαν από την έκρηξη δύο εμπρηστικών μηχανισμών που εξερράγησαν χτες τα ξημερώματα στα γραφεία της ασφαλτικής εταιρίας «ΑΧΑ», στην οδό Μιχαλακοπούλου 48 στην Αθήνα. Οι άγνωστοι, είχαν αφήσει τους μηχανισμούς που αποτελούνταν από γκαζάκια στην πλαϊνή και στην πίσω είσοδο του κτιρίου της εταιρείας.

ΚΕΡΙΑ περιείχε τελικά μία σακούλα που εντόπισε περαστική, χτες το πρωί, στα Πετράλωνα. Ανδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, κλήθηκαν να ερευνήσουν μία σακούλα που πιθανότατα περιείχε μασούρια δυναμίτιδας, δίπλα στις γραμμές του ΗΣΑΠ. Μετά από τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για κεριά.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ