Σάββατο 12 Μάρτη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΜΕ ΤΡΙΩΡΗ πανελλαδική στάση εργασίας (από την αρχή του ωραρίου) που θα γίνει την Τρίτη 15 Μάρτη 2011 οι μηχανικοί που εργάζονται στο Δημόσιο ξεκινούν νέες κινητοποιήσεις. Οπως επισημαίνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους (Π.Ο. ΕΜΔΥΔΑΣ): «Δεν θα δεχτούμε καμιά μείωση στο εισόδημά μας, την παραπέρα διάλυση του Δημόσιου Τομέα, καμία υποχώρηση και συρρίκνωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών μας δικαιωμάτων, άλλα φορολογικά βάρη και ανεξέλεγκτη ακρίβεια».

ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ χτες, από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο, οι δύο φοιτήτριες που συνόδευαν τους μετανάστες απεργούς πείνας και συνελήφθησαν, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο διευθυντής της Β` Παθολογικής Κλινικής του «Ερυθρού Σταυρού» για παρεμπόδιση της σίτισης των απεργών πείνας. Ο διευθυντής δεν εμφανίστηκε χτες στο δικαστήριο. Οι δύο φοιτήτριες είχαν αρνηθεί ότι εμπόδισαν την τραπεζοκόμο του «Ερυθρού Σταυρού» να χορηγήσει τροφή στους ασθενείς απεργούς. Η τραπεζοκόμος στην κατάθεσή της, χτες, το επιβεβαίωσε.

ΤΡΙΑ ΑΤΟΜΑ υπέστησαν σοβαρά εγκαύματα προχθές το βράδυ μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους στα Κάτω Πατήσια. Μάλιστα, ένας από αυτούς βγήκε από την πολυκατοικία φλεγόμενος και χρειάστηκε η συνδρομή των γειτόνων για να σωθεί.

ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΗ των εργασιών και ανάκληση της οικοδομικής άδειας για την επέκταση του συγκροτήματος «Πόρτο Καρράς» στη Χαλκιδική, προχώρησε η Διεύθυνση Πολεοδομίας, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι επιθεωρητές περιβάλλοντος.

ΠΑΡΑΝΟΜΑ έκρινε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) τα έργα που έγιναν επί της οδού Πλουτάρχου για λόγους ασφαλείας της Βρετανικής Πρεσβείας και τοποθετήθηκαν βυθιζόμενες μπάρες, ενώ μειώθηκε στο μισό το μήκος της οδού.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ