Πέμπτη 28 Ιούλη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΥΡΚΑΓΙΑ εκδηλώθηκε χτες το απόγευμα λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στην Κάτω Ραβένα των Ιωαννίνων καίγοντας 50 στρέμματα δασικής έκτασης. Στην κατάσβεση συμμετείχαν 5 πυροσβεστικά οχήματα με 12 άτομα και 2 πεζοπόρα, ενώ ρίψεις έγιναν και από ένα αεροπλάνο «καναντέρ». Η κατάσταση το βράδυ είχε ομαλοποιηθεί και δεν διέτρεχαν κίνδυνο οικίες, ωστόσο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παρέμεναν στο χώρο για να θέσουν τη φωτιά υπό πλήρη έλεγχο.

ΣΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ τεσσάρων ατόμων προχώρησαν χτες οι άνδρες των ΕΚΑΜ μετά από επιχείρηση που έγινε το πρωί στο Κερατσίνι. Οπως έγινε γνωστό, μετά από πληροφορία ενός ατόμου που ακολούθησε τους ληστές, αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙΑΣ» απέκλεισαν τη συμβολή των οδών Κεφαλληνίας και Π. Τσαλδάρη, όπου βρίσκονταν οι τέσσερις άνδρες. Στη συνέχεια, οι άνδρες των ΕΚΑΜ εισέβαλαν σε πολυκατοικία όπου βρίσκονταν οι δράστες και τους συνέλαβαν. Νωρίτερα, οι ένοπλοι είχαν αρπάξει από τα ΕΛΤΑ του Κερατσινίου το ποσό των 100.000 ευρώ, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δυο «καλάσνικοφ», ένα πιστόλι, μια χειροβομβίδα και δύο σάκοι που περιείχαν τη λεία, καθώς και μάσκες και γάντια.

ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ σε βάρος του δημοσιογράφου Γ. Παπαγιάννη ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών που σχετίζεται με τη διαχείριση blog και αφορά το αδίκημα της «απειλής κατά ζωής» του Χρ. Παναγιωτόπουλου, διευθυντή ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού MEGA. Είχε προηγηθεί μήνυση του διευθυντή του MEGA σε βάρος του Γ. Παπαγιάννη για αναρτήσεις στο ιστολόγιο «fimotro.blogspot.com», τις οποίες ο Χρ. Παναγιωτόπουλος χαρακτήριζε «απειλητικές και συκοφαντικές».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ