Τετάρτη 16 Μάη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΤΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης άφησε την τελευταία του πνοή το 8χρονο αγοράκι που, το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης, έπεσε από ύψος 4 μέτρων μέσα σε αυλή σχολείου στο Βόλο, όπου είχε πάει να παίξει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι και στα πνευμόνια.

ΣΤΗ ΒΙΑΙΗ απομάκρυνση και την προσαγωγή 16 ξένων ακτιβιστών, οι οποίοι είχαν παραμείνει προχτές το βράδυ στην πλατεία Συντάγματος, πραγματοποιώντας καθιστική διαμαρτυρία, προχώρησε νωρίς χτες το πρωί η Αστυνομία. Οι ακτιβιστές ήρθαν στην Ελλάδα από διάφορες χώρες, κυρίως της Ευρώπης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την οικονομική κρίση. Πρόκειται κυρίως για Ισπανούς, Ιταλούς, Ιρλανδούς και Γάλλους, ενώ στη διαμαρτυρία συμμετείχαν και Ελληνες. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του Δήμου Αθηναίων τους ζήτησαν να απομακρυνθούν από την πλατεία και όταν εκείνοι αρνήθηκαν ζητήθηκε η συνδρομή της Αστυνομίας. Στην πλατεία έφτασαν διμοιρίες της ΥΜΕΤ και οι ακτιβιστές απομακρύνθηκαν «σηκωτοί». Επειδή αρνήθηκαν να φύγουν, προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Συντάγματος, κατηγορούμενοι για απείθεια και αντίσταση.

ΓΙΑ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗσωματική βλάβη και εξύβριση κατηγορούνται δύο ημεδαποί 45 και 48 χρόνων, που χτύπησαν 78χρονο Ολλανδό στο Πορί Μονεμβασίας. Το περιστατικό του τραυματισμού συνέβη την Κυριακή το πρωί όταν το θύμα δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση των δύο ημεδαπών, οι οποίοι στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο. Οι συλληφθέντες θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ χτες στα Βριλήσσια από την Οικονομική Αστυνομία για χρέη στο Δημόσιο γνωστός δημοσιογράφος. Ο δημοσιογράφος κρατήθηκε στο τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος για οφειλές προς το Δημόσιο, ύψους 146.417 ευρώ. Ο δημοσιογράφος, πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, αλλά τελικά ανεστάλη η ποινική δίωξη σε βάρος του, καθώς είχε ήδη υποβάλει αίτηση ρύθμισης των χρεών του, σύμφωνα με το νόμο.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ