Παρασκευή 5 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΗΜΕΡΑ θα γίνουν τα εγκαίνια των δύο σταθμών του μετρό σε Περιστέρι και Ανθούπολη. Οι επιβάτες θα κάνουν στο εξής τη διαδρομή Περιστέρι - Σύνταγμα σε 12 λεπτά. Οι δυο σταθμοί απέχουν ο ένας από τον άλλο γύρω στα 750 μέτρα. Ο τρίτος από τους σταθμούς των δυτικών προαστίων, το Χαϊδάρι, πιθανώς να δοθεί στην κυκλοφορία τον ερχόμενο Σεπτέμβρη.

ΚΑΤΟΠΙΝ εισαγγελικού εντάλματος συνελήφθη χτες διαφημιστής στο σπίτι του στην Κηφισιά από άνδρες της Ασφάλειας Αττικής και του ασκήθηκε δίωξη για μη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών στο ΙΚΑ, ύψους 270.000 ευρώ. Ο συλληφθείς παρουσίασε τα απαραίτητα έγγραφα και μετά από συμψηφισμό, το ποσό για το οποίο διώκεται ανέρχεται στις 160.000 ευρώ.

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΟΥΣ ελέγχους πραγματοποίησε η Αστυνομία στις φυλακές Τρικάλων και Γρεβενών. Στην πρώτη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη συνολικού βάρους 64,8 γραμμαρίων, τέσσερα αυτοσχέδια σιδερένια μαχαίρια με αντίστοιχες αυτοσχέδιες θήκες λάμας, δύο κινητά τηλέφωνα χωρίς κάρτες SIM, μπαταρία κινητού τηλεφώνου, τρεις φορτιστές κινητών τηλεφώνων και τροφοδοτικό - μετασχηματιστής. Στη δεύτερη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, μια λάμα, τρία κινητά τηλέφωνα και τέσσερις φορτιστές.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ