Τετάρτη 24 Απρίλη 2013
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΝΕΚΡΗ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ: Μία 34χρονη γυναίκα οδηγός παρέσυρε και σκότωσε στις 8.15 χθες το πρωί μία τροχονόμο στην Κηφισιά. Η 40χρονη αστυνομικός, μητέρα δύο παιδιών παρασύρθηκε από το όχημα της 34χρονης στη συμβολή της Λ. Κηφισίας με την οδό Αγ. Δημητρίου και σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύλληψή της αν και σε κατάσταση σοκ, τόνισε πως δεν είδε την τροχονόμο. Η άτυχης αστυνομικός μεταφέρθηκε άμεσα στο ΚΑΤ αλλά εκεί απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

ΠΥΡΚΑΓΙΑ ξέσπασε νωρίς χτες το απόγευμα σε δύσβατη δασική περιοχή στο Σπαθοβούνι Κορινθίας. Η φωτιά που ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συνεχίζει να κατακαίει ό,τι έχει απομείνει καθώς είναι συνεχείς οι πυρκαγιές τα τελευταία χρόνια στο σημείο. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 18 πυροσβέστες με εννέα οχήματα.

ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ προχώρησαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Λιβαδειάς για υπόθεση απαγωγής ενός 22χρονου μετανάστη από το Πακιστάν. Παράλληλα αναζητούνται άλλοι τρεις που φέρονται να συμμετείχαν στην εγκληματική ομάδα. Οπως έγινε γνωστό, ο 22χρονος πήγε στη Λιβαδειά μετά από παρότρυνση των μελών της σπείρας για να βρει δουλειά. Οταν έφτασε απήχθη από τους τρεις που αναζητούνται και έμεινε κλειδωμένος σε αποθήκη σε ερημική τοποθεσία. Σκοπός τους, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ήταν να πάρουν λύτρα από τον πατέρα του θύματος που μένει στο Πακιστάν, ύψους 6.000 ευρώ. Οταν καταβλήθηκε το ποσό, τα μέλη της σπείρας, τον εγκατέλειψαν δεμένο πισθάγκωνα σε περιοχή της Λιβαδειάς.

ΚΑΣΣΙΟΠΗ: Το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας (ΤΑΙΠΕΔ Α.Ε.) και το Πολεμικό Ναυτικό παρέκαμψαν τελικά όλα τα εμπόδια για να προχωρήσουν ...απρόσκοπτα τα επενδυτικά σχέδια της εταιρείας «NCH Capital» στην περιοχή της Κασσιόπης στη Βόρειο Κέρκυρα. Ειδικότερα, το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) -τη δεύτερη φορά- με την υπ' αριθμό 94/2013 γνωμοδότησή του έκρινε νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τη μεταφορά σε νέα θέση του ναυτικού οχυρού του Αγίου Στεφάνου στην Κασσιόπη.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ