Πέμπτη 16 Οχτώβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΔΙΕΘΝΗ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 χτες το πρωί στην οδό Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς Κηφισό. Αυτοκίνητο έπεσε σε στάση λεωφορείου με αποτέλεσμα επιτόπου να σκοτωθούν ένας αστυνομικός και μια γυναίκα. Βαρύτατα τραυματισμένη ήταν επίσης μία γυναίκα, η οποία - όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία - έχασε τα δύο της πόδια, και ελαφρύτερα τραυματισμένοι ήταν ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου και ένας ακόμα αλλοδαπός, αιγυπτιακής υπηκοότητας, οι οποίοι νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

Σε άλλο τροχαίο, το βράδυ της Τρίτης, σκοτώθηκε 32χρονος αστυνομικός την ώρα που έκανε έλεγχο σε αυτοκίνητο. Συνέβη στον Κηφισό, στο ύψος του ΙΚΕΑ, στο ρεύμα προς Λαμία, όπου ο αστυνομικός παρασύρθηκε από δύο διερχόμενα ΙΧ αυτοκίνητα. Οι οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν.

Επανεξετάζεται ο θάνατος δύο ρακοσυλλεκτών, τον περασμένο Ιούλη, μετά την αποκάλυψη ότι μέλη συμμορίας πλαστογράφων επιχείρησαν να αποσπάσουν μεγάλο χρηματικό ποσό από τον τραπεζικό λογαριασμό των θανόντων. Οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για εταιρεία δολοφόνων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα δύο αδέλφια ήταν ρακοσυλλέκτες, αλλά προέρχονταν από πολύ πλούσια οικογένεια που διατηρούσε εμπορικά καταστήματα και άλλα ακίνητα. Είχαν εισοδήματα από ενοίκια που εισέπρατταν, αλλά παρ' όλα αυτά - πιθανότατα από ιδιορρυθμία - ζούσαν ως ρακοσυλλέκτες κάτω από άθλιες συνθήκες συγκεντρώνοντας στο σπίτι τους διάφορα αντικείμενα που μάζευαν. Μετά τις νέες αποκαλύψεις ο φάκελος του θανάτου των δύο αδελφών παραμένει ανοιχτός.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ