Τετάρτη 5 Νοέμβρη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τροχαίο ατύχημα», ήταν - κατά το δικαστήριο - ο βαρύτατος τραυματισμός διαδηλώτριας από αστυνομικό της ομάδας Δέλτα που πέρασε από πάνω της με την μοτοσικλέτα, στις 6 Δεκέμβρη 2009. Αυτό αποφάσισε, χτες, το δικαστήριο κρίνοντας τον κατηγορούμενο αστυνομικό ένοχο για σωματική βλάβη από αμέλεια. Παρά τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων που κατέθεσαν κάνοντας λόγο για προσχεδιασμένη δολοφονική επίθεση όταν οι ομάδες καταστολής διεμβόλισαν την πορεία, το δικαστήριο επέβαλε την ποινή φυλάκισης ενός χρόνου με τριετή αναστολή.

Σε χαράδρα βάθους 10 μέτρων έπεσε στις 5.45 χτες το απόγευμα ένα τουριστικό λεωφορείο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Το όχημα πήρε φωτιά. Μέχρι αργά χτες το βράδυ, οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως στο όχημα εντοπίστηκε νεκρός ο οδηγός.

Οχημα, παρασύρθηκε από τρένο σε ισόπεδη διάβαση στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης. Σκοτώθηκε ένας 63χρονος και τραυματίστηκε η 53χρονη σύζυγός του.

Φορτίο κοκαΐνης βάρους 230 κιλών και αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εντοπίστηκε χτες το μεσημέρι σε διαμέρισμα της Αθήνας. Η κοκαΐνη φέρεται να είχε έλθει από τη Λατινική Αμερική - ως φορτίο φρούτων.

Eπίθεση με βαριοπούλα δέχτηκε χτες ένας αρχιτέκτονας στο κέντρο της Αθήνας. Αγνωστος του επιτέθηκε την ώρα που έβγαινε από την πολυκατοικία, όπου στεγάζεται το τεχνικό του γραφείο. Το θύμα μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ