Πέμπτη 22 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΕΙ: Αίσιο τέλος είχε η απόπειρα ενός 38χρονου να αυτοπυρποληθεί, χτες, μέσα στα γραφεία της Υπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, στο Π. Ψυχικό. Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί ένας Ιρανός μπήκε στα γραφεία, αφού είχε περιλούσει τα ρούχα του με εύφλεκτο υγρό, ζητώντας να βρεθούν η γυναίκα του και η κόρη του που - όπως ο ίδιος έλεγε - είχαν μπει παράνομα στη χώρα. Στα χέρια του είχε έναν αναπτήρα και ένα δοχείο με υγρό και απειλούσε να αυτοπυρποληθεί σε περίπτωση που δε γινόταν δεκτό το αίτημά του.

ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΘΕΛ: Την υποβάθμιση του ρόλου των αστικών συγκοινωνιών από κυβέρνηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση ανέδειξε η χτεσινή εκδήλωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων της ΕΘΕΛ στο αμαξοστάσιο του Αγίου Δημητρίου. Οι εργαζόμενοι στην Εταιρεία ακινητοποίησαν τα λεωφορεία, ζητώντας από τη δημοτική αρχή να άρει τη μονοδρόμηση της οδού απ' όπου επί 30 και πλέον χρόνια είναι η πύλη εξόδου των λεωφορείων από το αμαξοστάσιο.

EΠΙΘΕΣΗμε πέτρες, βόμβες μολότωφ και άλλα αντικείμενα σημειώθηκε, αργά χθες το βράδυ, από αγνώστους, σε σύνδεσμο φιλάθλων του Παναθηναϊκού, στο Χολαργό. Από την επίθεση προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές στα γραφεία καθώς και σε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω απ' το κτίριο.

UNICEF: Κυκλοφόρησε η νέα Ανοιξιάτικη Συλλογή «Κάρτες και Δώρα 2007». Η νέα συλλογή περιλαμβάνει εκτός από τις καθιερωμένες ευχετήριες κάρτες, δώρα για μικρούς και μεγάλους, όπως μπλουζάκια, παιχνίδια, άλμπουμ, κούπες, είδη γραφείου και τα ξύλινα παιχνίδια «Ο πρώτος μου σιδηρόδρομος» και «Το Μυρμήγκι».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ