Τετάρτη 19 Δεκέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΡΩΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΑ
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς αν άμεσα λειτουργήσει η νέα λουτρόπολη στη Ν. Απολλωνία Θεσσαλονίκης. Αν το 100% της μονάδας περάσει στο Δήμο Απολλωνίας και στο Δημόσιο.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Νίκος Γκατζής ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς σε ποιες ενέργειες σκοπεύουν να προβούν, ώστε να ενισχυθεί ο Δήμος Αγιάσου προκειμένου να μπορέσει άμεσα να αποκαταστήσει τη βατότητα του αγροτικού δικτύου.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Τάκης Τσιόγκας και Νίκος Γκατζής ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται να πάρει τα απαραίτητα μέτρα και να δοθούν τα ανάλογα κονδύλια για τη λύση των προβλημάτων του 11ου Δημοτικού Σχολείου στη Ν. Σμύρνη Λάρισας.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης και Ελπίδα Παντελάκη ρωτούν τους αρμόδιους υπουργούς ποια άμεσα μέτρα θα πάρουν για τη λύση του οξυμένου προβλήματος της ακτοπλοϊκής συγκοινωνίας του Αγαθονησίου, καθώς και για την πλήρωση της κενής θέσης νοσηλεύτριας που έχουν ανάγκη οι κάτοικοι του νησιού.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Ελπίδα Παντελάκη και Λιάνα Κανέλλη ρωτούν τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει για την άμεση λύση του ιδιοκτησιακού προβλήματος που ταλαιπωρεί εδώ και αρκετά χρόνια τους κατοίκους του Καστελόριζου.
  • Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαυρίκος, Λιάνα Κανέλλη και Κώστας Αλυσανδράκης καλούν την υπουργό Εξωτερικών να καταθέσει, μέσα στις προθεσμίες που προβλέπει ο Κανονισμός της Βουλής, όλα τα στοιχεία που αφορούν τις μη κυβερνητικές οργανώσεις.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ