Τετάρτη 20 Αυγούστου 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Εύα Μελά, Γιάννης Γκιόκας, Λιάνα Κανέλλη, Λίλα Καφαντάρη και Βέρα Νικολαΐδου ΚΑΛΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό να καταθέσει μέσα στις προθεσμίες που προβλέπει ο κανονισμός της Βουλής τους Φακέλους μελετών των έργων των νέων αυτοκινητόδρομων της Αττικής.

Και ειδικότερα:

  • Δυτική Περιφερειακή Υμηττού, από νότια απόληξη Αττικής οδού στην Κατεχάκη μέχρι την παραλία (Λεωφ. Ποσειδώνος).
  • Σήραγγα Υμηττού από ανισόπεδο κόμβο Σακέτα - Καισαριανή μέχρι τον κόμβο Μεσογείων.
  • Νέος οδικός άξονας σύνδεσης Μεσογείων - Ραφήνας.
  • Οδικός άξονας Μεσογείων - Αγίας Μαρίνας.
  • Υπογειοποίηση Λεωφ. Ποσειδώνος.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν ώστε να υπάρξει η κατάλληλη υποδομή διαχείρισης ιατρικών αποβλήτων στα Κέντρα Υγείας του Νομού Μαγνησίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου, Βέρα Νικολαΐδου και Νίκος Καραθανασόπουλος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει σχετικά με το αίτημα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για την άμεση αξιοποίηση του τουριστικού περιπτέρου και με την αιτούμενη από την ΤΑ κατεδάφιση των άχρηστων πλέον συγκεκριμένων λουτρικών εγκαταστάσεων, αφού εδώ και πολλά χρόνια μόνο προβλήματα δημιουργούν στη Λουτρόπολη Μεθάνων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα θα λάβουν, ώστε να γίνουν άμεσα έλεγχοι και εξατομίκευσης της ζημιάς στις καλλιέργειες κάθε παραγωγού και να δοθούν άμεσα οι αποζημιώσεις στους πληγέντες δεντροκαλλιεργητές του Πηλίου για το 100% της ζημιάς που υπέστη η καλλιέργειά τους.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αχιλλέας Κανταρτζής και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό αν θα ενισχυθεί οικονομικά ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ανατολική Ρωμυλία» Ευξεινούπολης, για να μπορέσει να καλύψει το κόστος συντήρησης των αντικειμένων και το κόστος της κατασκευής όπου θα τοποθετηθούν.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ