Πέμπτη 23 Απρίλη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Εύα Μελά, Αντώνης Σκυλλάκος και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει για την ανάδειξη, συντήρηση, φύλαξη και προστασία των αρχαιολογικών χώρων στα Παλιά του Βόλου και τη δημιουργία κατάλληλης υποδομής, ώστε να είναι επισκέψιμοι.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αχιλλέας Κανταρτζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους Υπουργούς τι μέτρα προτίθενται να πάρουν, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα σοβαρά προβλήματα που έχουν παρουσιασθεί από τις τελευταίες έντονες βροχοπτώσεις στα Δημοτικά Διαμερίσματα Πύλης, Αγίου Βησσαρίωνα, Αγίου Προκοπίου, Κοτρωνίου, Παλαιοκαρυάς και Ροπωτού του Νομού Τρικάλων, στα δίκτυα υποδομής, οδοποιίας, υποχωρήσεις τοίχων αντιστήριξης και ρωγμές δημοτικών κτιρίων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα προτίθεται να λάβει έγκαιρα η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα στις εξαγωγές ροδάκινων και άλλων οπωροκηπευτικών στη Ρωσική Ομοσπονδία και οι δυσμενείς επιπτώσεις τους στο εισόδημα των αγροτών.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Αντώνης Σκυλλάκος και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό ποια άμεσα μέτρα θα πάρει, για την τοποθέτηση μόνιμου ελεγκτή γιατρού στο Οίκο Ναύτου στο Βόλο.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Αλυσανδράκης, Νίκος Μωραΐτης και Μπάμπης Χαραλάμπους ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα λάβει για τη στελέχωση και τον εξοπλισμό του Κέντρου Υγείας Δερβιζιάνων του Δ. Λάκκας Σουλίου του Ν. Ιωαννίνων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Αντώνης Σκυλλάκος, Νίκος Γκατζής και Αχιλλέας Κανταρτζής ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό τι μέτρα θα πάρει για να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα στη λειτουργία του πολυδύναμου Ιατρείου Δήμου Νέσσωνος Ν. Λάρισας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ