Τετάρτη 23 Ιούνη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Σε δύο εκδηλώσεις στην Κρήτη θα μιλήσει ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ: Σήμερα Τετάρτη, σε σύσκεψη που οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ με θέμα «Το "νέο σχολείο" και η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ», που θα γίνει στην αίθουσα «Α. Παπανδρέου» στο Δημαρχείο Ηρακλείου, στις 6.30 μ.μ. Αύριο Πέμπτη, σε συγκέντρωση της Γραμματείας Λασιθίου του ΠΑΜΕ με θέμα «Το "νέο σχολείο" και η πρόταση του ταξικού κινήματος», στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο.

*** Ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις γίνονται στο Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας Πατησίων - Κυψέλης (οδός Πατησίων 252, πλατεία Κολιάτσου): Σήμερα Τετάρτη, στις 8 το βράδυ θα γίνει βιβλιοπαρουσίαση του έργου «Η άγνωστη ιστορία του εργατικού κινήματος των ΗΠΑ». Την Παρασκευή 25 Ιούνη, στις 8 το βράδυ θα προβληθεί η κινηματογραφική ταινία «Δευτέρες με λιακάδα». Πρόκειται για την ιστορία μιας ομάδας ανέργων αντρών, μια κοινωνική περιπέτεια ισπανικής παραγωγής του 2002, που έχει αποσπάσει πολλά βραβεία και διακρίσεις. Το Σάββατο 26 Ιούνη, στις 9 το βράδυ, μουσικό αφιέρωμα στον Νίκο Καββαδία.

*** Νέες πρυτανικές αρχές εξελέγησαν στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Η θητεία τους θα ξεκινήσει από την 1η Σεπτέμβρη του 2010 και θα ολοκληρωθεί μετά από 4 χρόνια. Νέος πρύτανης εξελέγη ο καθηγητής Κωνσταντίνος Ρέμελης και αντιπρυτάνεις εξελέγησαν οι καθηγητές: Αλέξανδρος Κορτσάρης, Βασίλης Τουρασής και ο αναπληρωτής καθηγητής Γιώργος Κώστας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ