Πέμπτη 8 Σεπτέμβρη 2011
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
ΠΑΙΔΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΑ

*** Οι εγγραφές των πρωτοετών φοιτητών και σπουδαστών στα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα και θα ολοκληρωθούν στις 30 Σεπτεμβρίου.

*** Απεργία την Πέμπτη 22 Σεπτέμβρη αποφάσισε το ΔΣ της ΔΟΕ, σε προχτεσινή συνεδρίασή του. Το ΠΑΜΕ πρότεινε 48ωρη απεργία θεωρώντας ότι σε αυτές τις συνθήκες χρειάζεται κλιμάκωση της πάλης, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης, αλλά η ηγεσία της ΔΟΕ δε δέχτηκε την πρόταση.

*** Αυτή την περίοδο συνεδριάζουν οι Σύλλογοι Διδασκόντων για να αποφασίσουν ποιον ή ποιους θα προτείνουν στα ΠΥΣΠΕ - ΠΥΣΔΕ για υποδιευθυντές των σχολείων. Υπενθυμίζουμε πως το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, με ανακοίνωση του για το ρόλο των διευθυντών, οι οποίοι στο σχολείο της «αγοράς» μετατρέπονται σε μάνατζερ και αξιολογητές, και θα έχουν βασικό ρόλο στην προώθηση και εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και ο ρόλος των υποδιευθυντών. Το ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, στην ανακοίνωση του σημείωνε: «Δε συμμετέχουμε στη διαδικασία αξιολόγησης και σε καμιά περίπτωση», αλλά «παραβρισκόμαστε στη διαδικασία από τη σκοπιά της καλύτερης αποκάλυψης - ελέγχου - καταγγελίας».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ