Τετάρτη 20 Οχτώβρη 2010
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΚΛΟΓΕΣ 7 ΝΟΕΜΒΡΗ 2010

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ
ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

-- Ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, θα περιοδεύσει στην εφημερίδα «ΕΘΝΟΣ» στις 4 το απόγευμα.

-- Η Αγγελική Σουλτανιά, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος, θα περιοδεύσει στο Ιατρικό Κέντρο Αμαρουσίου στις 10 το πρωί.

-- Η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, θα περιοδεύσει στις 10 το πρωί στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

-- Ο Γιώργος Σκιαδιώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσει στον ΕΟΤ στις 10 το πρωί.

-- Ο Χρήστος Μπάθας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος θα περιοδεύσει στις 9.30 το πρωί στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου.

-- Ο Νίκος Μπουντούρογλου, υποψήφιος δήμαρχος Αμαρουσίου και ο Χρήστος Μέντζος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στις 6 το πρωί στο αμαξοστάσιο του Δήμου Αμαρουσίου. Στις 10 το πρωί ο Νίκος Μπουντούρογλου και Γιώργος Καταχανάς, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα μιλήσουν σε συγκέντρωση με τα σωματεία εργαζομένων του Δήμου Αμαρουσίου.

-- Ο Σωτήρης Κολιούσης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, θα μιλήσει στο πόστο των εργατών Δήμου της Λαμπρινής (Ακροθών 52), στις 6.15 το πρωί.

-- Η Ναυσικά Παπαδημητράτου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος, θα περιοδεύσει στο ΙΚΑ Νέου Κόσμου (Μάχης Αναλάτου και Λαγουμιτζή) στις 12 το πρωί.

-- Ο Αποστόλης Γαρμπής, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, και ο Δημήτρης Νομικός, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα περιοδεύσουν στο ΙΕΚ Γαλατσίου (Πασσώβ 8) στις 15.50 το μεσημέρι.

-- Ο Μανώλης Δανδουλάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ο Αλέκος Περράκης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, θα περιοδεύσουν στα ΕΛΤΑ της οδού Αιόλου 100, στη 1 το μεσημέρι.

Οι κομματικές οργανώσεις εμποροϋπαλλήλων της Αχτίδας Υπηρεσιών της ΚΟΑ, οργανώνουν σύσκεψη με θέμα: «Οι τοπικές και περιφερειακές εκλογές και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Η σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20/10 και στις 7 μ.μ. στο σωματείο εμποροϋπαλλήλων.

ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ

Σήμερα Τετάρτη στη 1μ.μ. ο υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου - Δραπετσώνας Ηλίας Πατίδης, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο, Δημήτρη Κουτζή, θα μιλήσουν σε σύσκεψη με εργαζόμενους του Δήμου Κερατσινίου

ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

-- Στις 5 π.μ., στο εργοτάξιο του Φοίνικα με το Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς.

-- Στις 5.45 π.μ., στο εργοτάξιο καθαριότητας Τούμπας με το Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 6.30 π.μ., στο εργοτάξιο του Δήμου Πολίχνης με τη Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 7 π.μ., στο εργοτάξιο ηλεκτρολογικού και οδοσήμανσης του Δήμου Θεσσαλονίκης με το Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 π.μ., στους εργαζόμενους στο δημαρχείο της Πολίχνης με την Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 9 π.μ., στη Τριανδρία με το Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 9.30 π.μ., σε καταστήματα επί της Αιγαίου και Εθνικής Αντιστάσεως με τον Θόδωρο Κυριακίδη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 10 π.μ., στη λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων στον Α. Παντελεήμονα Καλαμαριάς με τον Μιχάλη Σπυριδάκη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 10 π.μ., στους εργαζόμενους στην καθαριότητα στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» με το Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης και την Ιωάννα Καλούση, υποψήφια δημοτική σύμβουλο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 10.30 π.μ., στα 1ο και 2ο ΚΑΠΗ Πολίχνης με τη Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά και το Χρήστο Σαλονικιό, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο του σωματείου συνταξιούχων του ΙΚΑ.

-- Στις 12 μ., στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης με το Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 12 μ., στο Παράρτημα Κεντρικής Μακεδονίας του ΤΕΕ με τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 1.45 μ.μ., στους εργαζόμενους στο Δήμο Συκεών με το Μπάμπη Βέλλη, υποψήφιο δήμαρχο Νεάπολης Συκεών.

-- Στις 5 μ.μ., στη Φιλοθέη Ν. Ευκαρπίας με τη Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

-- Στις 6.30 μ.μ., σε εκδήλωση στην Καλαμαριά θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμαριάς, Δαμιανός Παπαδόπουλος.

-- Στις 7 μ.μ., εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με νέους εργατοϋπαλλήλους στο εμπόριο με το Γιάννη Ζιώγα, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης.

-- Στις 7 μ.μ., σύσκεψη στο κέντρο «Χαρά» με τον Δαμιανό Παπαδόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Καλαμαριάς και τη Νικολέτα Καρατζόγλου, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο.

-- Στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στη πλατεία της Λητής με τον Αγγελο Θεμελή, υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου και το Βασίλη Ρέβα, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο.

-- Στις 8.30 μ.μ., σύσκεψη - γλέντι στη ταβέρνα «Ωραία Πίνδος» με το Σωτήρη Ζαριανόπουλο, υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

-- Στις 8.30 μ.μ., σύσκεψη στην «Πράγα» στην Α. Ηλιούπολη με τη Σοφία Καλαντίδου, υποψήφια δήμαρχο Παύλου Μελά.

ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Ξανθίππειον» θα γίνει παρουσίαση των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην Αντιπεριφέρεια Ξάνθης, στο Δήμο Ξάνθης και στο Δήμο Αβδήρων.

Στις 10 π.μ., στις σχολές ηλεκτρολόγων μηχανικών, αρχιτεκτόνων μηχανικών και μηχανικών παραγωγής και διοίκησης του Πολυτεχνείου της Ξάνθης, με τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Κώστα Λυμπέρη, μέλος του Γραφείου της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της ΚΝΕ.

ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Στις 7 μ.μ., σύσκεψη του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών, στη ΔΕΠΚΑ, με τη Φιλιώ Σαραντίδου, υποψήφια δήμαρχο Σερρών.

ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Στις 10 π.μ., στις σχολές ΣΔΟ και ΣΤΕΦ του ΤΕΙ Καβάλας, με τον υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Θάνο Αριστείδη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ.

ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και βουλευτής του ΚΚΕ και ο Χρήστος Γιάνναρος, γραμματέας της ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Πύργου, αύριο στις 8 το απόγευμα, θα μιλήσουν στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στην κεντρική πλατεία του Πύργου.

ΣΤΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑ

Σήμερα Τετάρτη 20 Οκτώβρη ο Β. Μπούτας, υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», θα επισκεφτεί το νομό Μαγνησίας. Το πρόγραμμα της επίσκεψής του έχει ως εξής: Περιοδεία στις 10.30 π.μ., στην αγορά του Βόλου. Συνέντευξη Τύπου στις 12.30 το μεσημέρι, στην αίθουσα της Ενωσης Συντακτών Βόλου. Ομιλίες σε Στεφανοβίκειο (6.30 μ.μ.) και Ριζόμυλο (7.30 μ.μ.).



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ