Πέμπτη 20 Σεπτέμβρη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2012 ΜΕ ΤΟ ΠΑΜΕ

ΔΡΑΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ

Εξορμήσεις σε τόπους δουλειάς και γειτονιές οργανώνοντας τη δράση του λαού μπροστά στην πανελλαδική πανεργατική απεργία στις 26 του Σεπτέμβρη, διοργανώνει το Σάββατο 22/9 στις 11 το πρωί η Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου. Τα αγωνιστικά ραντεβού έχουν οριστεί στην πλατεία της Ανθούπολης, στην πλατεία Μαρίνου Αντύπα, στον πεζόδρομο της Εθνικής Αντίστασης, στην πλατεία Λόφου και στην πλατεία Μπουρναζίου.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΚΑΜΑΤΕΡΟ - ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΙΚΕΤΟΦΟΡΙΕΣ

Πικετοφορία στους δρόμους της πόλης διοργανώνει το Σάββατο στις 11 π.μ., η Λαϊκή Επιτροπή Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλώντας το λαό να δώσει αγωνιστική απάντηση στην αντεργατική λαίλαπα. Σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Επιτροπή ανάμεσα στα άλλα τονίζει την ανάγκη μπροστά στην πανεργατική απεργία να νεκρώσουν όλοι οι χώροι δουλειάς, εργοστάσια, γιαπιά, υπηρεσίες, υπουργεία, σχολεία, μαγαζιά. Πικετοφορία στους δρόμους της πόλης διοργανώνει το Σάββατο στις 11 π.μ., και η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΜΑΡΟΥΣΙ - ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ

Πικετοφορία στους δρόμους της πόλης διοργανώνει σήμερα στις 6 μ.μ., το απόγευμα η Λαϊκή Επιτροπή Αμαρουσίου απευθύνοντας ανοιχτό κάλεσμα στο λαό της περιοχής για συμμετοχή στην πανεργατική απεργία. Επίσης, την Κυριακή στις 7 μ.μ., διοργανώνει ανοιχτή συνέλευση στο Στέκι της Επιτροπής (Δημητρίου Ράλλη 12). Ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στο ΚΕΠ Νέας Ιωνίας πραγματοποιεί τη Δευτέρα 24 Σεπτέμβρη, στις 7 μ.μ., και η Λαϊκή Επιτροπή της περιοχής σε μία προσπάθεια να συζητηθεί το πώς θα οργανωθεί η πάλη ενάντια σε όλη την αντιλαϊκή λαίλαπα καθώς και πώς ο λαός θα δώσει αγωνιστική απάντηση με τη μαζική συμμετοχή του στην πανελλαδική - πανεργατική απεργία. Οπως σημειώνει ανάμεσα στα άλλα σε ανακοίνωσή της, «για τον κάθε ένα από εμάς υπάρχουν δύο δρόμοι. 'Η ο δρόμος της υποταγής και της μοιρολατρίας ή ο δρόμος της οργάνωσης του αγώνα και της αντεπίθεσης».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ