Τετάρτη 21 Μάρτη 2012
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ, ΣΤΗ ΜΑΘΗΤΕΙΑ, ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
Περιοδείες ΚΝΕ στους χώρους δουλειάς

Περιοδείες σε χώρους δουλειάς και κατάρτισης διοργανώνει αυτές τις μέρες η Οργάνωση Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ και το πρόγραμμά τους για σήμερα Τετάρτη έχει ως εξής:

Στη Λάρισα στις 10 π.μ. στον ΟΑΕΔ ο Νίκος Αδάμου, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Λάρισας της ΚΝΕ και στις 5 μ.μ., στο 1ο ΙΕΚ Λάρισας ο Κώστας Κουματζέλης, μέλος του Νομαρχιακού Γραφείου Λάρισας της ΚΝΕ. Ακόμα περιοδείες θα γίνουν στα σχολεία 1ο- 2ο ΕΠΑΛ, 8ο ΓΕΛ και Λύκειο Γιάννουλης.

Στο Βόλο, στις 4 μ.μ. στην ΕΠΑΣ Νέας Ιωνίας ο Μιχάλης Γαρδικλής, μέλος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Μαγνησίας της ΚΝΕ. Ακόμα στο νυχτερινό ΕΠΑΛ Βόλου ο Αντώνης Σταμέλος, μέλος του Συμβουλίου Περιοχής Θεσσαλίας της ΚΝΕ.

Επιτροπή Αγώνα στην ΕΠΑΣ Νοσηλευτικής

Στη συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα του ΠΑΜΕ προχώρησαν οι σπουδαστές των ΕΠΑΣ της Νοσηλευτικής στα Γιάννενα, προκειμένου να συντονίσουν την πάλη τους κατά του κυβερνητικού νομοσχεδίου για τα ΕΠΑΣ, και, γενικότερα, κατά της αντεργατικής πολιτικής που εφαρμόζεται και να ενωθούν σε ταξική κατεύθυνση. Η Επιτροπή Αγώνα που συστάθηκε σε γενική συνέλευση των σπουδαστών, με πρωτοβουλία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας, καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ σήμερα 1 μ.μ στην Περιφέρεια Ηπείρου, διεκδικώντας μεταξύ των άλλων να πληρώνονται όλες οι ώρες της πρακτικής και να ασφαλίζονται με βάση τις κλαδικές Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ