Παρασκευή 5 Ιούνη 2020
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΔΙΕΘΝΗ

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ.-- Δεν θα γίνει τελικά στη Βόρεια Καρολίνα, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί για το διάστημα 24 - 27 Αυγούστου, το συνέδριο των Ρεπουμπλικανών. Αιτία θεωρείται η απόφαση του Δημοκρατικού κυβερνήτη της Πολιτείας, Ρόι Κούπερ, να μην άρει την ισχύ των μέτρων κοινωνικής απόστασης για το συνέδριο.

ΛΟΝΔΙΝΟ.-- Οι γονείς της Μάντλιν Μακάν, που εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών το 2007 κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ενώ έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία, δήλωσαν πως θεωρούν «πολύ σημαντική εξέλιξη» την ανακοίνωση των γερμανικών αρχών για την ύπαρξη ενός νέου υπόπτου, ενός Γερμανού παιδόφιλου που βρίσκεται σε φυλακή της Γερμανίας για άλλο ποινικό αδίκημα.

ΔΟΥΒΛΙΝΟ.-- Η Βρετανία δεν έχει ξεκάθαρο σχέδιο για την επιβολή καραντίνας 14 ημερών σε όσους εισέρχονται στο έδαφός της από το εξωτερικό και η υιοθέτηση ενός «άχρηστου και αναποτελεσματικού» μέτρου θα προκαλέσει «ανείπωτη ζημιά» στην τουριστική βιομηχανία της χώρας, επανέλαβε χτες ο επικεφαλής της αεροπορικής εταιρείας «Ryanair», Μάικλ Ο' Λίρι.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ