Τετάρτη 2 Ιούλη 2014
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο

ΛΟΓΙΣΤΕΣ: Παρέμβαση στη Συνέλευση των Αντιπροσώπων του Οικονομικού Επιμελητηρίου οργανώνουν η Ενωση Επαγγελματιών Λογιστών Πρωτευούσης (ΕΕΛΠ) και το παράρτημα Λογιστών Πειραιά, το Σάββατο 5/7, στις 12 μ., στο χώρο που θα γίνουν οι εργασίες του Συμβουλίου (ξενοδοχείο «Μετροπόλιταν», Συγγρού 385). Οι λογιστές κινητοποιούνται ενάντια στην επαναφορά των εξετάσεων για την αναβάθμιση από τη Β' στην Α' τάξη.

ΕΚ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Την καταστροφή χημικών όπλων της Συρίας στη θαλάσσια περιοχή 200 μίλια νοτιοδυτικά των νήσων Στροφάδων, με ανυπολόγιστες συνέπειες για το περιβάλλον και τους λαούς, καταγγέλλει το ΕΚ Ζακύνθου. Καταγγέλλει επίσης «τη σιωπή των μεγάλων ΜΜΕ για το ζήτημα» και καλεί τους κατοίκους του νησιού, τα σωματεία, τους φορείς να αντιταχθούν άμεσα. Για το σκοπό αυτό, καλεί σε σύσκεψη τη Δευτέρα 7 Ιούλη, στις 9 μ.μ. στην αίθουσα του ΕΚ.

ΟΙΚΟΔΟΜΟΙ: Την επανασύνδεση του ρεύματος σε χαμηλοσυνταξιούχο οικοδόμο πέτυχαν μετά από παρέμβασή τους στο υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Αισώπου το Συνδικάτο Οικοδόμων και η Λαϊκή Επιτροπή Αμπελοκήπων στη Θεσσαλονίκη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η Λαϊκή Επιτροπή Τούμπας διοργανώνει βραδιά θερινού κινηματογράφου, σήμερα Τετάρτη, στις 9.15 μ.μ., στην πλατεία Κέντρου Πολιτισμού Τούμπας (Κλεάνθους και Λαμπράκη). Θα προβληθεί η πολυβραβευμένη βραζιλιάνικη ταινία του Cao Hamburger «Το καλοκαίρι που έφυγαν οι γονείς μου». Η είσοδος είναι ελεύθερη. Επίσης, εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Η γυναίκα σήμερα» οργανώνουν η Ομάδα Γυναικών Μενεμένης και η Λαϊκή Επιτροπή Μενεμένης - Γιαννιτσών - Μοναστηρίου, σήμερα Τετάρτη 2 Ιούλη στις 7.30 μ.μ., στον ανοιχτό χώρο πίσω από το ΚΑΠΗ Μενεμένης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ