Σάββατο 20 Ιούνη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΕΡΓΑΤΙΚΑ

Ο

«ΒΕΝΕΤΗ»: Συνεχίστηκαν χτες οι παρεμβάσεις του Συνδικάτου Επισιτισμού - Τουρισμού - Ξενοδοχείων Αττικής και της Λαϊκής Επιτροπής Μενιδίου στο κατάστημα της αλυσίδας φούρνων «ΒΕΝΕΤΗ» στο Μενίδι, προκειμένου να παρθούν πίσω οι δύο απολύσεις μελών του συνδικάτου, στις οποίες έχει προχωρήσει η εργοδοσία.

«ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ» - ΓΙΑΝΝΕΝΑ: Σε στάση εργασίας και συγκέντρωση έξω από το κατάστημα προχώρησαν χτες οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ πρώην ιδιοκτησίας «Αρβανιτίδη» στα Γιάννενα, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και το επιχειρησιακό σωματείο. Τα καταστήματα του «Αρβανιτίδη» σήμερα αποτελούν μέρος της αλυσίδας «Μαρινόπουλος». Οι εργαζόμενοι διεκδικούν να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας και το σύνολο των δικαιωμάτων τους.

«EUROMEDICA»: Σε νέα τετράωρη στάση εργασίας (3 μ.μ. - 7 μ.μ.) για τα δεδουλευμένα προχωρούν οι εργαζόμενοι στον όμιλο «Euromedica», με απόφαση του Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών Αθήνας. Την ίδια ώρα, θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στην κεντρική διοίκηση του ομίλου, στη Ρηγίλλης.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ