Παρασκευή 28 Ιούλη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά χτες μέσα σε διάστημα 7 ημερών ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Χρ. Παπουτσής συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό Κ. Σημίτη, γεγονός που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δουλεύει πυρετωδώς για την οργάνωση της νέας επίθεσης σε βάρος κάθε εργασιακού ναυτεργατικού δικαιώματος (σελίδα 8)

«ΜΟΝΟ ΣΤΑ κεφάλια των ιθυνόντων του υπουργείου Ανάπτυξης και σε απειροελάχιστα πρατήρια που επιδοτούνται για λόγους εξοντωτικού ανταγωνισμού με διάφορους τρόπους ώστε να πωλούν κάτω της τιμής αγοράς» ισχύουν οι ενδεικτικές τιμές στα υγρά καύσιμα που ανακοινώνει το υπουργείο Ανάπτυξης, καταγγέλλει η Ομοσπονδία Βενζινοπωλών Ελλάδας (σελίδα 11)

ΣΕ ΘΕΡΙΝΗ... παρωδία εξελίχτηκε χτες η εξ αναβολής 46η Γενική Συνέλευση της ΠΑΣΕΓΕΣ, αφού η γαλαζοπράσινη διοίκησή της προχώρησε σ' αυτή με μερικές δεκάδες αντιπροσώπων που μετά βίας κάλυπταν το 1/4 του συνολικού αριθμού των αντιπροσώπων (σελίδα 16)

ΑΠΟ ΕΝΑ νεκρό... ζητάει το ΙΚΑ να επιστρέψει τα νοσήλια που χορηγήθηκαν γι' αυτόν όταν ήταν ασθενής για θεραπεία στην Αγγλία και επειδή, βέβαια, ο νεκρός δεν μπορεί να υλοποιήσει το αίτημα, απαιτούν τώρα από τους συγγενείς του θανόντος να τα επιστρέψουν (σελίδα 19)

ΣΕ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ατμόσφαιρα και με καιρικές συνθήκες ιδανικές για τον αυχένα της Νιάλας πραγματοποιήθηκε, την περασμένη Κυριακή, εκδρομή - προσκύνημα αγωνιστών στα θύματα της Νιάλας (σελίδα 21)

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ αν οι κάτοικοι των διαφόρων περιοχών της χώρας θα περιμένουν τις ωδές στην πανσέληνο, που διοργανώνει το ΥΠΠΟ σε 54 αρχαιολογικούς χώρους στις 16 Αυγούστου, για να έρθουν σε επαφή με τα μνημεία και μουσεία τους, το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι εκδηλώσεις αυτές, της μιας βραδιάς, θα κοστίσουν 110.000.000 δραχμές (σελίδα 23)

ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ τηλεοπτική γιορτή, θα μεταδώσει απευθείας η ΕΤ-1 σήμερα από τις 09.00. Ενα 24ωρο διεθνή μαραθώνιο, ο οποίος θα μεταδίδεται στις περισσότερες χώρες του κόσμου με αφορμή τη συμπλήρωση 250 χρόνων από το θάνατο του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ (σελίδα 25)



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ