Πέμπτη 5 Φλεβάρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τουλάχιστον δώδεκα άτομα τραυματίστηκαν χτες από έκρηξη φιάλης υγραερίου σε καφενείο στο Λουτρό Αμφιλοχίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φιάλη υγραερίου χρησιμοποιούνταν σε σόμπα του καφενείου και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σημειώθηκε έκρηξη. Από την έκρηξη, έσπασαν τζάμια και αλουμίνια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι θαμώνες. Το ωστικό κύμα εκτόξευσε ορισμένους από τους θαμώνες του καφενείου αρκετά μέτρα έξω από αυτό. Κάποιοι από τους τραυματίες φέρουν σοβαρά εγκαύματα και σπασμένα μέλη.

Περιστατικό ένοπλης επίθεσης εκδηλώθηκε προχτές το απόγευμα στο δεξαμενόπλοιο «ΚΑΛΑΜΟΣ» με σημαία Μάλτας, το οποίο βρισκόταν στο αγκυροβόλιο Γκούα Ιμποε της Νιγηρίας περιμένοντας για φόρτωση. Η σχετική ενημέρωση έγινε χτες το απόγευμα στο θάλαμο επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρονται τα εξής: Το πλήρωμα του καραβιού αποτελείται από 23 ναυτεργάτες από τους οποίους οι 10 είναι Ελληνες. Στη διάρκεια της ένοπλης επίθεσης σκοτώθηκε ο Ελληνας υποπλοίαρχος, ενώ απήχθησαν τρία μέλη του πληρώματος από τους οποίους οι δύο είναι Ελληνες. Το πλοίο ερχόταν από Κίνα κενό φορτίου.

Συνεχίστηκαν και χτες τα αλληλοκαρφώματα μεταξύ ομάδων που αυτοχαρακτηρίζονται αναρχικές. Στο προχτεσινό κείμενο των Πυρήνων της Φωτιάς που χαρακτήριζε χαφιέ τον Χρ. Ξηρό απάντησε χτεσινό κείμενο που αναρτήθηκε σε ιστότοπο του «χώρου», μέσα από το οποίο αποκαλούνται «φυλακισμένοι μηδενιστές» οι ΣΠΦ. Πρόσθετα καταγγέλλονται οι ΣΠΦ για σχέσεις με μαφιόζους, για έναν εκ των οποίων, αφού αναφέρουν τα εκατομμύρια της περιουσίας του, συμπληρώνουν ειρωνικά πως πρόκειται για «κατατρεγμένο προλετάριο που βρέθηκε στη φυλακή και "γουστάρει" να κάνει παρέα με διάφορα "αετόπουλα" φίλους του».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ