Τρίτη 28 Ιούλη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΜΙΚΡΕΣ - ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΕΣΟΔΑ 200.000 ευρώ είχε αποφέρει σε σπείρα δουλεμπόρων η προώθηση 110 Σύρων στο εσωτερικό της χώρας. Μετά από καταγγελίες πολιτών που ταξίδευαν στην Εγνατία Οδό, εντοπίστηκε στον κόμβο της Ασπροβάλτας ένα φορτηγό με οδηγό έναν 56χρονο Τούρκο, ο οποίος μετέφερε τους αλλοδαπούς που νωρίτερα είχε παραλάβει από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Οι πρόσφυγες, οι οποίοι είχαν μπει στη χώρα πριν από τρεις μέρες από άγνωστο σημείο της μεθορίου και δε διέθεταν νομιμοποιητικά έγγραφα, προκατέβαλαν 1.800 ευρώ ο καθένας για τη μεταφορά τους στο εσωτερικό και περίμεναν το φορτηγό, το οποίο τους παρέλαβε την περασμένη Παρασκευή.

ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ υπέστη προχτές ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμεναρχείου Χίου, το οποίο λίγο μετά τις 6 το πρωί, συγκρούστηκε με το κρουαζιερόπλοιο «Aegean Paradise», που εκείνη την ώρα διερχόταν ανοιχτά του Καρφά της Χίου, με κατεύθυνση το τουρκικό λιμάνι του Τσεσμέ.

ΦΩΤΙΑ ξέσπασε χτες τις πρώτες πρωινές ώρες σε αντιπροσωπεία πολυτελών αυτοκινήτων, που βρίσκεται στη Γλυφάδα. Για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 21 πυροσβέστες με 7 οχήματα. Αγνωστα παραμένουν έως αυτή την ώρα τα αίτια της φωτιάς, η οποία προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΔΟΝΗΣΗ μεγέθους 4,1 βαθμών σημειώθηκε στις 9.40 το βράδυ της Κυριακής, με επίκεντρο την περιοχή της Ιερισσού, 90 χλμ. ανατολικά της Θεσσαλονίκης και εστιακό βάθος 5 χιλιομέτρων.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ