Κυριακή 28 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 25
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ

ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • Ολοκληρώθηκε η τελική φάση (final 4) του Κυπέλλου Αττικής. Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο ΕΟΑΟ «Φυσιολάτρης» Νίκαιας, ενώ η ΠΣ Περιστερίου και ο ΣΟ «Θωμάς Γεωργίου» κατέκτησαν τη δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.
  • Ο ΣΟ Πατρών επικράτησε της ΝΕ Πατρών στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΣΣΠ και προκρίνεται στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ΕΑ Πατρών βρέθηκε στην τρίτη θέση.
  • Με τη συμμετοχή πολλών κορυφαίων σκακιστών θα διεξαχθεί το φετινό Ευρωπαϊκό Ατομικό Πρωτάθλημα στο Μινσκ της Λευκορωσίας από 30 Μάη έως 10 Ιούνη. Οι παίκτες που θα βρεθούν στις 22 πρώτες θέσεις της τελικής κατάταξης, προκρίνονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Γεωργία. Τη χώρα μας εκπροσωπούν οι Δ. Μαστροβασίλης, Αντ. Παυλίδης, Αθ. Μαστροβασίλης, Β. Κοτρωνιάς, Ν. Θεοδώρου, Ι. Σταθόπουλος και Δ. Μπαλόκας.
  • Από 26 Μάη έως 6 Ιούνη διεξάγεται το 52ο Τουρνουά στην Κούβα, στη μνήμη του Χ. Ρ. Καπαμπλάνκα, που φέτος είναι αφιερωμένο στην 50ή επέτειο της δολοφονίας του Τσε Γκεβάρα. Πρόκειται για μια διοργάνωση που προσελκύει ισχυρούς παίκτες απ' όλο τον κόσμο, όπως ο Ουκρανός Β. Ιβαντσούκ.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ