Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 2019 - Κυριακή 15 Σεπτέμβρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 30
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
SUPER LEAGUE 1
Επιστροφή στη δράση

Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνονται στην επανέναρξη της Super League 1 και το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, με δεδομένες και τις αρκετές εκπλήξεις που σημειώθηκαν τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Ξεχωρίζουν οι αγώνες στο Περιστέρι, όπου ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, και στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου κοντράρονται Αρης και Παναθηναϊκός.

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος ψάχνει την πρώτη του νίκη για τη νέα σεζόν μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, ενώ ο ΠΑΟΚ θέλει να κάνει το 3/3, σε συνδυασμό με βελτίωση της αγωνιστικής του εικόνας, θέλοντας παράλληλα να δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του το σοκ του ευρωπαϊκού αποκλεισμού.

Στη Θεσσαλονίκη Αρης και Παναθηναϊκός, που έχουν πραγματοποιήσει κακό ξεκίνημα, με μόλις έναν βαθμό έκαστος, επιζητούν ουσιαστικά την επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα, και για να αποφύγουν από νωρίς μεγαλύτερους μπελάδες. Οι «κίτρινοι» βρίσκονται ακόμα σε αναζήτηση προπονητή μετά την παραίτηση +του Σάββα Παντελίδη, ενώ στους «πράσινους» είναι έντονη η κριτική για την εικόνα της ομάδας.

Στο Φάληρο ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον νεοφώτιστο Βόλο, ο οποίος είναι αήττητος μέχρι στιγμής και συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους, ενώ η επίσης αήττητη Ξάνθη υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης και έχει τον πρώτο λόγο. Η ΑΕΚ, με τον Νίκο Κωστένογλου ως μόνιμο πλέον στον πάγκο της και προερχόμενη από σημαντικό «διπλό» στην Τρίπολη, φιλοξενεί τη Λαμία.

Το πρόγραμμα

Σάββατο 14/9: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (19.00 - ΕΡΤ), ΟΦΗ - Παναιτωλικός (19.15 - Novasports 2), Ολυμπιακός - Βόλος (21.30 - Novasports 1).

Κυριακή 15/9: Ξάνθη - Τρίπολη (19.00 - ΕΡΤ), ΑΕΚ - Λαμία (19.15 - Novasports 2), Πανιώνιος - ΑΕΛ (19.15 - Novasports 3), Αρης - Παναθηναϊκός (21.15 - Novasports 1).

ΕΥΡΩΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Τη Δευτέρα τα σπουδαία για την Εθνική

Για τη Δευτέρα και την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο Μονπελιέ μεταφέρονται τα σπουδαία για την Εθνική βόλεϊ ανδρών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο λόγος για τον αγώνα με τη Ρουμανία, μαζί με εκείνον απέναντι στην Πορτογαλία τον πιο κρίσιμο στην προσπάθεια πρόκρισης στους «16» που πραγματοποιεί το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Νωρίτερα, για την 3η αγωνιστική η Εθνική αντιμετωπίζει την «οικοδέσποινα» του ομίλου Γαλλία, ένα από τα φαβορί (μαζί με Ιταλία και Βουλγαρία) για τις τρεις από τις τέσσερις πρώτες θέσεις, που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Το πρόγραμμα του ομίλου: Σάββατο 14/9: ΕΛΛΑΔΑ - Γαλλία (18.15 - ΕΡΤ), Βουλγαρία - Πορτογαλία (21.45). Κυριακή 15/9: Ρουμανία - Ιταλία (15.00), Πορτογαλία - Γαλλία (18.30). Δευτέρα 16/9: Ρουμανία - ΕΛΛΑΔΑ (18.15 - ΕΡΤ), Γαλλία - Βουλγαρία (21.45).

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ
Με στόχο το Τόκιο η Εθνική

Με στόχο να εξασφαλίσει την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020, η Εθνική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής ρίχνεται από τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη στη μάχη για τη διάκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν μέχρι τις 22 Σεπτέμβρη. Από ελληνικής πλευράς στους αγώνες θα συμμετάσχουν στο σύνθετο ατομικό οι αθλήτριες Ελένη Κελαϊδίτη, Μαρία Δερβίση, Ιωάννα Μαγοπούλου και η εθνική ανσάμπλ, αποτελούμενη από τις Χρυσάνθη Αθανασακοπούλου, Χρύσα Μουτάφη, Κατερίνα Παγουλάτου, Χριστίνα Ρήγα, Ιωάννα Τζιατζιά και Δέσποινα Τούση.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ