ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Παρασκευή 22 Αυγούστου 2008
Σελ. /24
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγωνία για Νικοπολίδη

Αμφίβολη λόγω τραυματισμού η συμμετοχή του Νικοπολίδη στον αγώνα με την Ανόρθωση

ICON

Αμφίβολη λόγω τραυματισμού η συμμετοχή του Νικοπολίδη στον αγώνα με την Ανόρθωση
Οι έντονοι πόνοι που κάποιες φορές εξακολουθεί να αισθάνεται ο Αντώνης Νικοπολίδης στα πλευρά, απόρροια του τραυματισμού του στην πρώτη αναμέτρηση με την Ανόρθωση για τον Γ' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθιστούν αμφίβολη τη συμμετοχή του στη ρεβάνς της επόμενης Τετάρτης στο «Καραϊσκάκη». Εχει συμπληρωθεί ήδη μία βδομάδα και ο διεθνής τερματοφύλακας εξακολουθεί να πονά, κάτι που ανησυχεί τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, δεδομένου ότι η παρουσία του στον επαναληπτικό της 27ης Αυγούστου είναι επιβεβλημένη. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες, αφού αν δεν παρουσιάσει βελτίωση η κατάσταση του Νικοπολίδη, η συμμετοχή του θα καταστεί εξαιρετικά αμφίβολη για τη ρεβάνς.

Στο μεταξύ, ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται επιχειρεί να δώσει στους παίκτες του να καταλάβουν ότι πρωταρχικός στόχος της ρεβάνς με τους Κύπριους είναι να επιβάλλουν το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό. «Πρέπει να βάλουμε δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο. Να μπούμε δυνατά και να δώσουμε ρυθμό στο παιχνίδι. Πρέπει να πρεσάρουμε ψηλά, να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να έχουμε καλό ρυθμό», τους είπε στην ομιλία του στην προπόνηση της Τετάρτης.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται και τυπικά η μεταγραφή του Ντιόγκο στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ, επέλεξε τη φανέλα με το νούμερο «10» και σήμερα θα υπογράψει πενταετές συμβόλαιο έναντι 6 εκατ. ευρώ συνολικά.

ΑΕΚ
Προς την έξοδο ο Νικολαΐδης

Την παραίτησή του από την προεδρία της ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υποβάλει στους μετόχους της Ενωσης ο Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ δεν αποκλείεται να παραχωρήσει στο άμεσο μέλλον τις μετοχές που έχει στην κατοχή του και να αποχωρήσει από το σύλλογο. Οπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «Εξέδρα», πριν από περίπου 40 ημέρες ο Νικολαΐδης ενημέρωσε με e-mail τα μέλη της ομάδας που είχε σχηματίσει το καλοκαίρι του 2004 ότι αποφάσισε να αποχωρήσει. Οπως διευκρίνιζε, η απόφασή του ήταν οριστική και δεν άλλαξε τις ημέρες που ακολούθησαν. Η χρονική στιγμή της αποχώρησης δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, καθώς πιθανότατα οι μέτοχοι έχουν ζητήσει από τον Ντέμη Νικολαΐδη να παραμείνει στη θέση μέχρι να βρουν τη λύση για τη διαδοχή. Ο Νικολαΐδης δείχνει αποφασισμένος να αποχωρήσει έως το τέλος της σεζόν που διανύουμε και επιθυμεί πρώτα να εξασφαλίσει στην Ενωση προπονητικό κέντρο, αλλά και να παρουσιάσει μια πραγματική προοπτική να αποκτήσει η ομάδα δικό της γήπεδο. Σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πρόκειται να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Στην Ιπσουιτς ο Γιαννακόπουλος

Σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της Ιπσουιτς προκειμένου να γίνει κάτοικος... «Πόρτμαν Ρόουντ» για τα επόμενα 2 χρόνια φέρεται να έχει έρθει ο Στέλιος Γιαννακόπουλος. Δέκα μέρες πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, ο «Stelios» δε δέχτηκε πρόταση από ομάδες της Πρέμιερσιπ (πλην της νεοφώτιστης Χαλ), αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού δεν ήθελε να φύγει από την Αγγλία, καθώς πέντε χρόνια στο Νησί και δη στο Μπόλτον δεν ξεπερνιούνται εύκολα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιπσουιτς, που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, προσφέρει στον 34χρονο άσο διετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ. Ο παίκτης φέρεται να έχει πει το «ναι» στην Ιπσουιτς και το αργότερο μέχρι το τέλος της βδομάδας θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ