ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Πέμπτη 7 Απρίλη 2011 - Κυριακή 10 Απρίλη 2011 - 2η έκδοση
Σελ. /32
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δραστηριότητες του Κόμματος
  • Σήμερα, Πέμπτη, στην Πηγή (καφενείο «Τέγου»), στις 8 μ.μ., θα μιλήσει για τις πολιτικές εξελίξεις, τις επιπτώσεις στην αγροτιά και την πρόταση του ΚΚΕ, ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος του Γραφείου Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.
  • Αύριο, Παρασκευή 8 Απρίλη, στη Ράξα (κατάστημα «Σταμούλη»), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει για τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας, τις επιπτώσεις που έχουν στα λαϊκά στρώματα και την πρόταση του ΚΚΕ η Βάσω Μπακάση, μέλος της ΝΕ Τρικάλων.
  • Εκδήλωση προς τιμήν των επτά στελεχών του Κόμματος που σκοτώθηκαν στη θέση Ζαρκαδόπετρα (χωριό Σκάφη), από συνεργάτες των Γερμανών κατακτητών στις 15 Απρίλη του 1943, διοργανώνει η ΝΕ Κοζάνης του ΚΚΕ, την Κυριακή 10 Απρίλη στις 11 το πρωί.
  • Τη Δευτέρα 11 Απρίλη, στο Αρδάνι (καφενείο «Παπαγεωργίου»), στις 7 μ.μ., θα μιλήσει για την καπιταλιστική κρίση και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ ο Αχιλλέας Κανταρτζής, μέλος της ΚΕ και γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ.
  • Την Τρίτη 12 Απρίλη, στις 9.30 π.μ., θα γίνει περιοδεία στο μηχανοστάσιο του ΟΣΕ (ΜΑΙ) στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη, με τον Γιάννη Μανουσογιαννάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Εκδήλωση στη Γερμανία

Εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα «Εξελίξεις σε Ελλάδα και Γερμανία - Πόλεμος στη Λιβύη και οι θέσεις του ΚΚΕ», διοργανώνουν οι φίλοι του Κόμματος στην περιοχή του Schwetzingen της Γερμανίας, το Σάββατο 9 Απρίλη, στις 2 μ.μ., στο Restaurant El GRECO (Mannheimerstr. 68723).

Συνέντευξη Τύπου της «Δημοκρατικής Συσπείρωσης»

Η «Δημοκρατική Συσπείρωση για τις Λαϊκές Ελευθερίες και την Αλληλεγγύη» θα παραχωρήσει συνέντευξη Tύπου τη Δευτέρα 11 Απρίλη, στις 12 μ. στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας (Ακαδημίας 60) με θέμα: «Βομβαρδισμοί στη Λιβύη - τρομοκρατικές απολύσεις και διώξεις στους χώρους δουλειάς: στο όνομα ποιας "δημοκρατίας" και "νομιμότητας" σφαγιάζονται λαοί και δικαιώματα;».

ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
Κατάθεση στεφάνων την Κυριακή

Το Παράρτημα Ζωγράφου της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ διοργανώνει την Κυριακή 10 Απρίλη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία «5 ηρώων» (Παπαδιαμαντοπούλου και Ξενίας, κινηματογράφος «Αλεξ») στου Ζωγράφου, κατάθεση στεφάνων και απόδοση τιμών στους πέντε εκτελεσμένους ήρωες αγωνιστές.

Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

Εκδηλώσεις με θέμα «Οι εξελίξεις στην Α. Μεσόγειο, το Αιγαίο και η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Λιβύη» διοργανώνουν οι τοπικές Επιτροπές Ειρήνης, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • Η Επιτροπή Ειρήνης Αγίας Παρασκευής, τη Δευτέρα 11 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο 3ο Γυμνάσιο (Δερβενακίων και Σάκη Καράγιωργα - Αγ. Δημήτριος). Θα μιλήσουν ο Α. Κακαράς, αρχιπλοίαρχος ε.α., διδάκτορας πολιτικής επιστήμης, μέλος της ΚΕΘΑ, και η Λιάνα Κανέλλη, δημοσιογράφος και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Κορυδαλλού σε συνεργασία με το Σωματείο Εργαζομένων Δ. Κορυδαλλού, το Σύλλογο Γυναικών, την ΠΕΑΕΑ καθώς και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού, τη Δευτέρα 11 Απρίλη στις 7 μ.μ. στα γραφεία της Επιτροπής Ειρήνης (Κρέσνας 12, Κορυδαλλός). Θα μιλήσει η Ελένη Μαυρούλη, δημοσιογράφος.
  • Η Επιτροπή Ειρήνης Ν. Ηρακλείου, την Τετάρτη 13 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στο Πολύκεντρο του δήμου. Θα μιλήσει ο Ηρακλής Τσαβδαρίδης, εκτελεστικός γραμματέας του ΠΣΕ και μέλος της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ.


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ