ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Τρίτη 24 Μάη 2011
Σελ. /40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Πλατιά πολιτική εξόρμηση

Για την προβολή της πρότασης διεξόδου του Κόμματος

Πλούσια δραστηριότητα αναπτύσσουν οι Κομματικές Οργανώσεις του ΚΚΕ, στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης για την ανάδειξη των αιτιών της κρίσης και την πρόταση του ΚΚΕ για διέξοδο υπέρ του λαού. Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται:

Σήμερα Τρίτη 24 Μάη
  • Στις 9.30 π.μ. σε συγκέντρωση εργαζομένων της ΕΘΕΛ στο αμαξοστάσιο της Ανθούσας θα μιλήσει ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.
  • Στις 9 π.μ. περιοδεία στον ΟΤΕ (οδού Ιεροσολύμων) με επικεφαλής τον Σπύρο Μπότση, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Στις 10 π.μ. περιοδεία στην Τράπεζα Ελλάδος με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατηφέ, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Στις 9 π.μ. περιοδεία στην ΓΓΠΣ με επικεφαλής την Τούλα Μητσέα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
Αύριο Τετάρτη 25 Μάη
  • Η Νομαρχιακή Οργάνωση Δυτικού Τομέα και η Αχτίδα ΕΒΕ της ΚΟ Αττικής διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο χώρο των ΕΒΕ και την πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Ιλίου. Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ.
  • Στις 10.30 π.μ. περιοδεία στην E-VALUE με επικεφαλής τον Γιάννη Γκιόκα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ και βουλευτή.
  • Στις 6 π.μ. περιοδεία στο γκαράζ του Δήμου Καισαριανής με επικεφαλής τον Γιάννη Πάσουλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
  • Στις 9 π.μ. περιοδεία στο Δημαρχείο Καισαριανής με επικεφαλής τον Γιάννη Πάσουλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟ Αττικής.
Στην Κρήτη
  • Εκδήλωση με θέμα τον Τουρισμό και τις θέσεις του ΚΚΕ διοργανώνει η ΚΟ Χανίων του ΚΚΕ, αύριο Τετάρτη 25 Μάη στις 8.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Χανίων. Θα μιλήσει ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής. Την ίδια μέρα, ο Νίκος Καραθανασόπουλος θα περιοδεύσει στα Χανιά: Στις 9.30 π.μ. στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Ξυλοκαμάρα. Στις 11 π.μ. στο εργοστάσιο ανακύκλωσης - κομποστοποίησης της ΔΕΔΙΣΑ στην Κορακιά. Στις 12.30 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στα Γραφεία του Κόμματος.
  • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση διεξόδου του ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη 25 Μάη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου στον Αγιο Νικόλαο. Θα μιλήσει ο Στέλιος Ορφανός, στέλεχος του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης.
  • Πολιτική συγκέντρωση με θέμα την παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει η ΚΟ Μεσσαράς την Παρασκευή 27 Μάη στις 7μμ στο Δημαρχείο. Θα μιλήσει ο Αντρέας Κοκοσάλης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου.
Σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική
  • Σήμερα Τρίτη 24 Μάη στις 7.30 μ.μ., σύσκεψη στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.
  • Αύριο Τετάρτη 25 Μάη, στις 7 π.μ., περιοδεία στη ΔΕΗ Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.
  • Αύριο Τετάρτη 25 Μάη στις 7.30 μ.μ., συγκέντρωση στην Ιερισσό της Χαλκιδικής. Θα μιλήσει ο Νίκος Χριστάνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
Ομιλίες μελών του ΠΓ της ΚΕ
  • Η ΚΟ Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτική εκδήλωση αύριο Τετάρτη 25 Μάη, στις 8 μ.μ., στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου Χαλκίδας, με θέμα «Η αλήθεια για τις εξελίξεις στην Υγεία: Τι συμφέρει το λαό. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
  • Εκδήλωση με θέμα «Η πρόταση του ΚΚΕ για λαϊκή εξουσία και οικονομία - Ρεαλιστική διέξοδος από τη σκοπιά του λαού» διοργανώνει η ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ αύριο Τετάρτη 25 Μάη, στις 7.30 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ρεθύμνου. Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Σε Λάρισα και Βόλο

Τη Λάρισα και το Βόλο θα επισκεφθεί, αύριο Τετάρτη 25 και την Πέμπτη 26 Μάη, η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

  • Τετάρτη 25 Μάη

-- Στις 6.30 μ.μ., συνάντηση με εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι».

-- Στις 8 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας, με θέμα «Διέξοδος από την κρίση υπέρ του λαού - πολιτική πρόταση του ΚΚΕ».

  • Πέμπτη 26 Μάη

-- Στις 10 π.μ., επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας - συσκευασίας τροφίμων «ΜΠΡΕΤΑΣ».

-- Στις 11.30 π.μ., επίσκεψη στο εργοστάσιο επεξεργασίας - κονσερβοποίησης φρούτων «ΕΛΒΑΚ».

-- Στις 2 μ.μ., συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ, στο ξενοδοχείο «Μετροπόλ».

-- Στις 7 μ.μ., πολιτική συγκέντρωση γυναικών στον κινηματογράφο «Αχίλλειον», στο Βόλο, με θέμα «Πολιτικές εξελίξεις και η πολιτική πρόταση του Κόμματος».



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ