ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σάββατο 4 Φλεβάρη 2012 - 1η έκδοση
Σελ. /28
Καιρός

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες, χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της δυτικής Μακεδονίας με χαμηλό υψόμετρο. Τα φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια θα είναι κατά τόπους ισχυρά. Στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές. Ανεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7, στα πελάγη 8 και πιθανώς στο Ιόνιο τοπικά 9 μποφόρ. Βαθμιαία στα δυτικά θα εξασθενήσουν και το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς. Θερμοκρασία: σε άνοδο και θα κυμανθεί στα κανονικά για την εποχή επίπεδα.


ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ
φωτό

Σαν σήμερα, το 1999 «έφυγε» από κοντά μας ένας εξαίρετος συνάδελφος, σύντροφος και αγωνιστής, ο ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΔΗΣ. Στη μνήμη του, προσφέρω 20 ευρώ μέσω της ΚΟΒ της εφημερίδας μας.

ΚΚ

φωτό 2

Στο πρώτο δίμηνο των ετών 2010 και 2011 «έφυγαν» για πάντα από κοντά μας, δύο αγαπημένοι σύντροφοι ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ κι ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ. Οι σύντροφοί μας είχαν συνεχή παρουσία στην οικοδόμηση, ζωή και δράση της οργάνωσης του Κόμματος, στους μικρούς και μεγάλους αγώνες για τα δίκια των εργαζομένων και την υπόθεση της απελευθέρωσης της εργατικής τάξης από τα δεσμά της μισθωτής δουλείας. Τους κλάψαμε, τους αποχαιρετήσαμε με οδύνη, ο πρόωρος χαμός τους μας λύπησε βαθιά, το κενό της απουσίας μεγάλο. Σε κάθε βήμα ζωής και δράσης, είχαμε κι έχουμε να θυμόμαστε πολλά από τους συντρόφους μας Γιώργο και Λευτέρη.

Στη μνήμη τους, οι σύντροφοι από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ στον ΟΤΕ, σύντροφοι από τις εδαφικές Οργανώσεις, συναγωνιστές που πορεύτηκαν μαζί στη μακριά αγωνιστική τους πορεία, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, το Κόμμα των αγώνων και των θυσιών, το Κόμμα μπροστάρη του αγώνα για την κομμουνιστική κοινωνία, το ποσό των 795 ευρώ για την επιτυχία των στόχων της Οικονομικής Εξόρμησης .

* Στη μνήμη του φίλου μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρουμε στο ΚΚΕ 100 ευρώ, στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης του Κόμματος.

Ανδρέας Λάππας, Μαρία Λάππα.

* Αύριο ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΛΕΒΑΡΗ 2012 ώρα 11 π.μ.θα τιμήσουμε τη μνήμη του αγαπημένου μας ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, που τόσο πρόωρα «έφυγε» από κοντά μας. Θα αποθέσουμε το κόκκινο γαρύφαλλο της καρδιάς μας και του αγώνα του στον τόπο της τελευταίας του κατοικίας , στο Κοιμητήριο Περιστερίου.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΑΞΑΣ
Η οικογένειά του

***

φωτό

Στη μνήμη του συναγωνιστή - συντρόφου ΝΙΚΟΥ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, με αφορμή τις 40 μέρες απ' όταν «έφυγε» από τη ζωή, προσφέρουμε το ποσό των 40 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ «Τυποεκδοτικής».

Χρήστος, Κατίνα, Πόπη Τέσα

***

φωτό

Στη μνήμη του συντρόφου μας, ΓΙΑΝΝΗ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ, ο οποίος ως το τέλος της ζωής του έμεινε αταλάντευτος και αλύγιστος κομμουνιστής, προσφέρουμε 45 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Καματερού.

Οι σύντροφοί του: Γερογιάννης Βασίλης, Δραμαλής Πέτρος, Κυριαζόπουλος Γιώργος, Κατσούδα Χαρά

***

φωτό

Με μεγάλη θλίψη και οδύνη αποχαιρετήσαμε τον αγαπητό φίλο και συναγωνιστή, σ. ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΚΚΑΛΗ, που «έφυγε» για πάντα από κοντά μας στις 9 Γενάρη και ενταφιάστηκε στο νεκροταφείο Ραφήνας στις 11.1.2012, αφήνοντας αξιόλογη παρακαταθήκη αγωνιστικής προσφοράς. Οι συγγενείς και φίλοι που τον συνόδεψαν στην τελευταία του κατοικία υποσχέθηκαν να συνεχίσουν τους αγώνες που ανέκοψε ο ξαφνικός θάνατός του. Ο Γ. Κόκκαλης γεννήθηκε στην Κεφαλλονιά και μπήκε από μικρός στη βιοπάλη και στον αγώνα ενάντια στους κατακτητές από τις γραμμές της ΟΚΝΕ και, αργότερα, της ΕΠΟΝ, στη γενέτειρά του. Αναδείχτηκε στέλεχος του ΚΚΕ και της ΕΑΜικής Αντίστασης και για πολλά χρόνια διετέλεσε πρόεδρος του Παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ και μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Κεντρικής Διοίκησης. Τον αποχαιρέτησαν αναφερόμενοι στην αγωνιστική του πορεία, ο σ. Γ. Σύρος Γραμματέας της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ραφήνας και μέλος του Γεν. Συμβουλίου των Κεντρικών της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ. Επίσης, ο σ. Νίκος Στεφανίδης Δημοτικός Σύμβουλος Μαραθώνα και μέλος της Αχτιδικής Επιτροπής Λαυρεωτικής. Ακόμα τον αποχαιρέτησε η Μάχη Κούκουρα, απόγονος της ΕΑ και της ΠΕΑΦΕ, με την υπόσχεση συνέχισης των αγώνων, απαγγέλλοντας αποσπάσματα από το ποίημα του Φώτη Αγγουλέ «Αλλάξτε τη μοίρα σας».

Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Χρυσόστομος Τσακίρογλου
Τιμώντας τη μνήμη του αγωνιστή ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ, η ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ Ραφήνας, οι συναγωνιστές και οικογενειακοί φίλοι, Δώρα Θεοδωρίδου και Γιώργος Σύρος, προσφέρουν στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Ραφήνας, 50 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

***

φωτο 2

Στις 30 Δεκέμβρη 2011 τα παιδιά, εγγόνια και πλήθος συγγενών και φίλων αποχαιρέτησαν για την τελευταία του κατοικία, τον αγωνιστή ΑΝΕΣΤΗ ΑΝΤΩΝΗ του Δημητρίου.

Ο Ανέστης Αντώνης γεννήθηκε στο Πληκάτι Κόνιτσας το 1920. Από μικρό παιδί γνώρισε τη σκληρή δουλειά του κτίστη. Στην κατοχή πολέμησε τον Γερμανό και Ιταλό κατακτητή μέσα από τα ένοπλα τμήματα του ΕΛΑΣ. Μετά την παράδοση των τιμημένων όπλων του ΕΛΑΣ, η ντόπια αντίδραση - δοσίλογοι δεν τον άφησε σε χλωρό κλαδί. Γι' αυτό και ήταν από τους πρώτους που κατατάχτηκε στον ΔΣΕ. Συμμετείχε σε πολλές σκληρές μάχες και τραυματίστηκε βαριά δύο φορές. Μετά την ήττα του ΔΣΕ βρέθηκε στην Τασκένδη όπου συνέχισε να δουλεύει ως οικοδόμος, σε ανθρώπινες συνθήκες, μέχρι την ημέρα που επαναπατρίστηκε το 1983. Κηδεύτηκε στα νεκροταφεία της Θέρμης Θεσσαλονίκης δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, μάνα και γιαγιά ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ, η οποία μας άφησε 3 μήνες νωρίτερα.

Στη μνήμη τους, τα παιδιά και εγγόνια προσφέρουν προς ενίσχυση του «Ριζοσπάστη» το ποσό των 60 ευρώ.

Αύριο 5/2/2012 ημέρα Κυριακή, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο στον Ιερό Ναό Αναστάσεως Κυρίου στο χώρο των κοιμητηρίων Θέρμης. Αιωνία τους η μνήμη.

***

φωτό

Ο αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΗΣ - ΜΟΤΖΑΚΗΣ, από την Μέσση Ρεθύμνου. Πιάστηκε στο μπλόκο της Λεύκας, πέρασε από τις φυλακές «Μέρλιν» και «Χατζηκώστα» και εκτελέστηκε μαζί με άλλους πατριώτες στους Αγιους Θεοδώρους Κορίνθου στις 3 Μάη 1944.

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
Στη μνήμη του, ο γιος του, Νίκος, προσφέρει 30 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Κόνιτσας.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΖΗΝΔΡΟΥ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης με εξορίες σε Γυάρο και Μακρόνησο, η σύζυγός του, Βασιλική, και τα παιδιά του, Κώστας και Δήμητρα, προσφέρουν, μέσω της ΚΟ Κόνιτσας, 100 ευρώ για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.

***

φωτό

Στη μνήμη του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ ΤΣΑΚΙΡΟΓΛΟΥ, ακούραστου και αταλάντευτου αγωνιστή, πιστού στο δίκαιο αγώνα της εργατικής τάξης και, με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από το θάνατό του, προσφέρουμε, μέσω ΚΟΒ Φρυγίας, το ποσό των 50 ευρώ, για την Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος.

Οι συναγωνιστές του

Ερμιόνη Γαβρικίδη

Ελένη Μπούρμπουλα

***

φωτό

Με αφορμή τη συμπλήρωση 6 μηνών από το θάνατο του συζύγου, πατέρα, αδερφού και αγωνιστή κομμουνιστή, του πιστού συντρόφου ως την τελευταία του στιγμή, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΑΒΡΙΚΙΔΗ, προσφέρουμε μέσω ΚΟΒ Φρυγίας Βύρωνα στην Οικονομική Εξόρμηση του Κόμματος, το ποσό των 150 ευρώ.

Η οικογένειά του

σύζυγος Ερμιόνη - Παναγιώτης

και Μανώλης (γιος) και Ελένη

***

φωτό 3

Στη μνήμη των πιστών οπαδών του ΚΚΕ ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΔΑΜ, της ΑΝΤΙΓΟΝΗΣ ΑΔΑΜ και του ΦΩΤΗ ΑΔΑΜ, η Μαρία Σουρτζή προσφέρει 50 ευρώ στην KOΒ Πρέβεζας για την Οικονομική Εξόρμηση του ΚΚΕ.


ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΔΗΣ
ΝΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥΔΗΣ

ΓΑΒΡΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΓΑΒΡΙΚΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΔΑΜ
ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΑΔΑΜ

ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΔΑΜ

ΦΩΤΗΣ ΑΔΑΜ
ΦΩΤΗΣ ΑΔΑΜ

ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
ΝΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ
ΑΝΕΣΤΗ ΓΙΑΝΝΟΥΛΑ

 ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΝΔΡΟΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΖΗΝΔΡΟΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ

Νοσοκομεία
ΑΘΗΝΑ
ΚΥΡΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΑ 24/ΩΡΗ (08.00 - 08.00 επομένης)

ΓΝΑ «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ» Παθολογική, καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), χειρουργική, αγγειοχειρουργική, αιματολογική, γαστρεντερολογική, γναθοχειρουργική, ενδοκρινολογική, νευρολογική, νευροχειρουργική, νεφρολογική, ορθοπαιδική, ουρολογική, οφθαλμολογική, πλαστική χειρουργική, ΩΡΛ, γυναικολογική, ΓΝΑ «ΣΩΤΗΡΙΑ» Παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, οδοντιατρική, πνευμονολογική, ψυχιατρική, ΩΡΛ, ΓΝΝ ΙΩΝΙΑΣ «ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟ» παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, αγγειοχειρουργική, οδοντιατρική, ορθοπαιδική, ουρολογική, ΩΡΛ, γυναικολογική, 7ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΙΚΑ (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΩΝ/ΠΟΥΛΕΙΟΥ) καρδιολογική, χειρουργική, ΑΟΝΑ «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» και ΓΟΝΚ «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ» ογκολογική (08.00 - 15.00), ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ οφθαλμολογική έως 14.30, ΓΝ ΠΑΙΔΩΝ «ΑΓ. ΣΟΦΙΑ» παιδιατρικό, παιδοψυχιατρική, ΓΝΑ «ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟ» ψυχιατρική και παιδοψυχιατρική (για εφήβους), ΓΝΝ «ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» (έως 14.30) ψυχιατρική, ΓΝΑ «ΚΑΤ» ορθοπαιδική, ΓΝ «ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ» ορθοπαιδική, ΓΝΑΜ «ΕΛΕΝΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ» γυναικολογική, μαιευτική, ΓΝΑ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ» μαιευτική, ΝΔΝΑ «Α. ΣΥΓΓΡΟΣ» δερματολογική, ΓΝΑ «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ» παθολογική, καρδιολογική, χειρουργική, νευρολογική, οφθαλμολογική, ΩΡΛ (από 08.00-23.00).

ΠΕΙΡΑΙΑΣ

ΓΝΠ «ΤΖΑΝΕΙΟ» καρδιολογική (αιμοδυναμικό εργαστήριο), παιδιατρικό, παιδοψυχιατρική, ΕΑΝΠ «ΜΕΤΑΞΑ» θωρακοχειρουργική, ογκολογική.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΧΕΠΑ Ωράριο 08.00-08.00: Αιμοδ., θωρ/κή, καρδιοχ., ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ Ωράριο 08.00-08.00: Παθ., καρδ., νευρολ., παιδ., νεογν., χειρ., ορθοπ., ουρ., ΩΡΛ, νευροχ., οφθ., οδοντ., Μ/Γ, παιδοχ., παιδοορθ., αγγειοχ., παιδοψυχ., ΠΑΝΑΓΙΑ Β΄ΙΚΑ Ωράριο 08.00-08.00: Παθ., καρδ., νευρολ., χειρ., ορθοπ., ουρ., ΝΟΣ. ΔΕΡΜ. ΚΑΙ ΑΦΡΟΔ. ΝΟΣΩΝ Ωράριο 09.00-21.00: Δερμ., ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» Ωράριο 08.00-08.00: Ογκ., Ψ.Ν.Θ. Ωράριο 08.00-08.00: Ψυχ., ΝΟΣ. ΕΙΔ. ΠΑΘΗΣΕΩΝ Λοιμ.

* Το ΑΝΘ «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» θα εξυπηρετεί καθημερινά τους ασθενείς που παρακολουθούνται στο νοσοκομείο.

* Το Β' ΙΚΑ «ΠΑΝΑΓΙΑ», ώρες εφημερίας: καθημερινές: 15.00-22.00, σαββατοκύριακα και αργίες: 08.00-22.00.

*** Σε περίπτωση πληρότητας του εφημερεύοντος νοσοκομείου για ψυχιατρικά περιστατικά, κατόπιν συνεννόησης, μπορεί να γίνεται διακομιδή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνείτε στο 166.

ΚΕΝΤΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

TΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΘΕΑ «ΙΘΑΚΗ» 1145.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΦΗΒOΥΣ - NΕΑΡOΥΣ. Αθήνα: ΣΤΡOΦΗ 210.8820.277. ΠΛΕΥΣΗ 210.8218.883. ΔΙΑΒΑΣΗ 210.8626.761. Πειραιάς: ΕΞΑΝΤΑΣ 210.4227.940. Θεσσαλονίκη: ΑΝΑΔΥΣΗ 2310.253.534. Βόλος: ΠΙΛOΤOΣ 2421.080.246. Πάτρα: OΞΥΓOΝO 2610.343.400. Κρήτη: ΑΡΙΑΔΝΗ 2810.331.034.

ΠΡOΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Αθήνα: ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 210.3300.751. ΔΙΑΒΑΣΗ 210.8626.761. ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ 210.3847.700. MOSAIC 210.8256.944. ΕΞΕΛΙΞΙΣ 210.3301.157. Πειραιάς: ΝOΣΤOΣ 210.4220.708. Θεσσαλονίκη: ΙΘΑΚΗ 2310.212.030. Ειδικό Πρόγραμμα για Εξαρτημένες Μητέρες 2310.544.939. Κέντρο Υποδοχής και Επανένταξης Αποφυλακισμένων Θεσσαλονίκης 2310.544.939. Μονάδα Συμβουλευτικής Κρατουμένων Θεσσαλονίκης 2310.544.939. Λάρισα: ΕΞOΔOΣ 2410.254.863. Καβάλα: ΚΙΒΩΤOΣ 2510.223.131. Αλεξανδρούπολη: ΚΙΒΩΤOΣ 2551.089.595. Κομοτηνή: ΚΙΒΩΤOΣ 2531.037.842. Γιαννιτσά: ΙΘΑΚΗ 2382.084.384. Κιλκίς: ΙΘΑΚΗ 2341.025.727. Ιωάννινα: Μονάδα Συμβουλευτικής και Επανένταξης Ιωαννίνων 2651.077.010. Τρίκαλα: ΕΞOΔOΣ 2431.029.921. Ηράκλειο Κρήτης: ΑΡΙΑΔΝΗ 2810.261.026. Αγ. Νικόλαος Κρήτης: ΑΡΙΑΔΝΗ 2841.022.981. Καλαμάτα: Μονάδα Συμβουλευτικής 2721.089.482. Μυτιλήνη: Μονάδα Συμβουλευτικής 2251.025.670.

ΠPOΓPAMMA AΠEΞAPTHΣHΣ AΠO TO AΛKOOΛ KAI TA TYXEPA ΠAIXNIΔΙΑ. Αθήνα: ΑΛΦΑ 210.9237.777.


Φαρμακεία
ΑΘΗΝΑ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 11 μ.μ.

ΑΓ. ΛΟΥΚΑΣ Πατησίων 300, ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΑΧΑΡΝΩΝ Φυλής 190 - Αγ. Μελετίου, ΑΚ. ΠΛΑΤΩΝΟΣ Κίμωνος 14 & Αλικαρνασσού, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Πανόρμου 34 και Φθιώτιδος, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Λ. Αλεξάνδρας 194 (Υγειονομικό), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Λαρίσης 17 (Αγία Τριάδα), ΒΥΡΩΝΑΣ Παν. Τσαλδάρη 90 (μεταξύ Εμπεδοκλέους και Δικαιάρχου), ΒΥΡΩΝΑΣ Ν. Εφέσου 21 (κάθετος Καισαρείας), ΓΑΛΑΤΣΙ Λ. Γαλατσίου 67, ΓΑΛΑΤΣΙ Τραλλέων 145 - Βεΐκου (νέο τέρμα Γαλατσίου), ΓΚΥΖΗ Κάλβου 15 & Παπαρρηγοπούλου (Βαλτινών), ΓΟΥΔΗ Γκανογιάννη 75-77, ΔΑΦΝΗ Κανάρη 23 & Μυκηνών (από Βουλιαγμένης 190), ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Μπαϊρακτάρη 14 (από Μεσογείων 139 - έναντι ΕΡΤ 2), ΖΩΓΡΑΦΟΥ Λεωφ. Παπάγου 32, ΙΛΙΣΙΑ Παπαδιαμαντοπούλου 6 - Βασ. Σοφίας, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Τζων Κέννεντυ 29 & Λ. Μανωλίδη (από Υμηττού 41), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Σαπφούς 104 (πλ. Κύπρου), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ηρακλέους 110Α & Δαβάκη (έναντι ΟΤΕ), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γρυπάρη 15-17 (πίσω από Σκλαβενίτη, Θησέως 31), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Θησέως 214 - Μπουμπουλίνας 1 (Πλ. Αγ. Ελεούσας), ΚΑΡΕΑΣ Λεωφ. Καρέα 92, ΚΟΥΚΑΚΙ Δημητρακοπούλου 123 (Παιδ. Χαρά), ΚΥΨΕΛΗ Κεφαλληνίας 2Α, ΚΥΨΕΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Κυψέλης 106, ΛΑΜΠΡΙΝΗ Συρακουσών 101 (Από Πλατεία Αγ. Ανδρέα), ΜΕΤΣ Αναπαύσεως 5 & Καλλιρρόης 1 (Α' Νεκροταφείο), ΝΕΑΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΣ Ζωοδ. Πηγής 132-134, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Σουλιωτών 2 (πλ. ΙΚΑ), ΟΜΟΝΟΙΑ Αγ. Κωνσταντίνου 3, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Δαμάρεως 189 (επί του πεζοδρόμου), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Φιλολάου 39 - Ιφικράτους, ΠΑΓΚΡΑΤΙ Πλ. Πλαστήρα 7, ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΤΩ Ψαρουδάκη 4 (σταθμ. Ηλεκτρ. Κ. Πατησίων), ΠΑΤΗΣΙΑ ΤΕΡΜΑ Χαλκίδος 18 (έναντι Νοσ. Εκκλησ. ΕΗΣ Ανω Πατησίων), ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Ηούς 50, ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ Λιοσίων 98, ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Αριστοτέλους 110 - Δεριγνύ, ΠΛ. ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ Πάρου 13 (από Ι. Δροσοπούλου 166), ΣΕΠΟΛΙΑ Τριανταφυλλοπούλου 18-20, ΣΕΠΟΛΙΑ Αυλώνος 78 και Μανιτάκη, ΣΥΝΤΑΓΜΑ Αιόλου 15Α και Μητροπόλεως (ΠΛΑΚΑ), ΥΜΗΤΤΟΣ Κωνσταντινουπόλεως και Αδραμυτίου 1, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΧΑΡΝΩΝ Λ. Ιωνίας 91 (Σταθμός ΕΗΣ, έναντι Κοσμικού), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Πουλίου 18 - Λαμίας (Αγ. Δημήτριος), ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Σεβαστουπόλεως 127 - Βολανάκη 5 (Ερ. Σταυρός), ΒΥΡΩΝΑΣ Αναπήρων Πολέμου 18 & 25ης Μαρτίου (Καρέας), ΒΥΡΩΝΑΣ Εμπεδοκλέους - Παν. Τσαλδάρη 68 (τέρμα Αγ. Αρτεμίου), ΓΑΛΑΤΣΙ Αφαίας 36 και Ελ. Βενιζέλου (από Βεΐκου 24), ΓΚΥΖΗ Σχινά 12 (στ. Σόνια), ΓΟΥΔΗ Πλατεία Νοσοκομείου Παίδων 3 (έναντι νοσ. ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ), ΖΩΓΡΑΦΟΥ Παπάγου 75, ΙΛΙΣΙΑ Παπαδιαμαντοπούλου 9 και Βασ. Σοφίας, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ Εθνικής Αντιστάσεως 105, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Αγ. Πάντων και Εσπερίδων 69, ΚΑΛΛΙΘΕΑ Γ. Γρυπάρη 137 (πρώην Ι. Μεταξά) Πλ. Δαβάκη, ΚΟΛΩΝΑΚΙ Καψάλη 3, ΚΟΛΩΝΟΣ Αλεξανδρείας 17 και Πέτρας, ΚΥΨΕΛΗ Κυψέλης 99 (Πλ. Κυψέλης), Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ Ιπποκράτους 213 (Νεάπολη Αθήνας), Ν. ΚΟΣΜΟΣ Σωστράτου 30 & Ιππώνακτος 1, ΟΜΟΝΟΙΑ Πειραιώς 52 (δίπλα στον ΟΑΕΔ), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Πρατίνου 82 & Αντήνορος 24, ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ΚΑΤΩ Αγαθοδαίμονος 3 (Πλ. Ηούς), ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ Δεριγνύ 33 και 3ης Σεπτεμβρίου, ΣΥΝΤΑΓΜΑ Κολοκοτρώνη 25 - Λέκκα, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ Μιχαλακοπούλου 152, ΓΑΛΑΤΣΙ Νάξου 24 (από Λ. Γαλατσίου, προέκταση Καραϊσκάκη), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Ελ. Βενιζέλου 186 (στ. Σκρα), ΠΑΓΚΡΑΤΙ Υμηττού 64 & Κόνωνος, ΠΑΤΗΣΙΑ Πατησίων 211 (στάση Λυσσιατρείο), ΣΕΠΟΛΙΑ Δράμας 119 & Φοινίκης.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ Μ. Βόδα 101, ΑΧΑΡΝΩΝ Βικέλα 32 (από Αχαρνών 353), ΒΥΡΩΝΑΣ Νικ. Αρώνη 5 (από Χρυσ. Σμύρνης 45 - πλ. Αγ. Λαζάρου), ΓΚΥΖΗ Ιθώμης 6, ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ Μεσογείων 167 και Κατεχάκη, ΙΛΙΣΙΑ ΑΝΩ Εθν. Αντίστασης 66 (8η στάση Λεωφ. Ανω Ιλισίων), ΚΑΛΛΙΘΕΑ Δημοσθένους 181, ΚΥΨΕΛΗ Κερκύρας 65, ΛΑΜΠΡΙΝΗ Χριστιανουπόλεως 26, Ν. ΚΟΣΜΟΣ Θ. Βρεσθένης 73, ΟΜΟΝΟΙΑ Στουρνάρη 61 & 3ης Σεπτεμβρίου.

Ν. ΙΩΝΙΑ - Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ - Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ - ΠΕΡΙΣΣΟΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 2.30 μ.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ Μ. Ασίας 10, ΠΕΡΙΣΣΟΣ Μηδείας 36 & Υγείας, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Πρ. Ηλία 6, Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ Βρυούλων 12 και Ραιδεστού.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 10 μ.μ.

Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Ελ. Βενιζέλου 33, ΠΕΡΙΣΣΟΣ Χάλκης 2Α & Σαλαμίνος.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

Ν. ΙΩΝΙΑ Δ. Σολωμού 32.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ποσειδώνος 12.

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ - ΧΑΪΔΑΡΙ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 11 μ.μ.

ΑΙΓΑΛΕΩ Μεγ. Αλεξάνδρου 27, ΑΙΓΑΛΕΩ Δημοκρατίας 77, ΑΙΓΑΛΕΩ Πίνδου 49 και Ηρακλείτου, ΑΙΓΑΛΕΩ Νικ. Πλαστήρα 79-81, ΧΑΪΔΑΡΙ Πύλου & Φυλής 1, ΧΑΪΔΑΡΙ Ελ. Βενιζέλου 19 και Αγωνιστών Στρατοπ. Χαϊδαρίου, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Πελασγίας 61, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Παρασκευοπούλου 19, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ατρειδών 11.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ Σίφνου 8 και Χανίων, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Αίγλης 71 & Λακεδαίμονος.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΠΡΟΑΣΤΙΑ
Ανοιχτά 8 π.μ. - 2.30 μ.μ.

ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρ. Πολυτεχνείου 37, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Γρ. Λαμπράκη 118, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Ειρήνης 11, ΚΑΣΤΕΛΛΑ Παπαναστασίου 26, ΚΑΜΙΝΙΑ Αγ. Ελευθερίου 12, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 104, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Βασ. Αθανασίου 49, ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2ας Μεραρχίας 2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραολή Δημητρίου 34 & Καραΐσκου, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ Α. Θεοχάρη 36, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τζαβέλλα 59, ΤΖΑΝΕΙΟ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αφεντούλη 43, ΤΕΡΨΙΘΕΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρ. Πολυτεχνείου 61, ΚΑΜΙΝΙΑ Αγ. Ελευθερίου 79, ΥΠΑΠΑΝΤΗ Χορμοβίτου 254, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Υπαπαντής 171, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καλυψούς 28, ΚΑΣΤΕΛΛΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Τσακάλωφ 60, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ Χρ. Σμύρνης 16, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου 56 & Γρ. Λαμπράκη, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β. Γεωργίου Β' 4, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρ. Πολυτεχνείου 3, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 189 & Φιλελλήνων, ΝΙΚΑΙΑ Αγρινίου 14, ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ Μ. Χατζηκυριακού 56, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μπουμπουλίνας 4, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Αγ. Δημητρίου 85, ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δογάνης 165, ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Υψηλάντου 174, ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ Καζανόβα 89, ΒΡΥΩΝΗ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρ. Πολυτεχνείου & Αφεντούλη 2, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Καραΐσκου 118, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Γ. Λαμπράκη 52, ΚΑΜΙΝΙΑ Απολλωνίας 28Α, ΠΗΓΑΔΑ Σαχτούρη 54, ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Σαχτούρη 100 & Ζαννή, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ελ. Βενιζέλου 13 & Φίλωνος, ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ Σαχτούρη 11, ΦΡΕΑΤΤΥΔΑ Ακτή Θεμιστοκλεόυς 28, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Φ. Κορυτσάς 56 & Ασκληπιού, ΑΓ. ΣΟΦΙΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Αιγάλεω 51 & Αγ. Ορους, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Υψηλάντου 122, ΚΑΜΙΝΙΑ Χίου 30, ΚΑΣΤΕΛΛΑ Θρασύβουλου 26, ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ 25ης Μαρτίου 58, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ανθ. Γαζή 17, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Ταξιαρχών 125, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Δεμερτζή 45, ΕΥΓΕΝΕΙΑ Χρ. Σμύρνης 18, ΤΑΜΠΟΥΡΙΑ Ελ. Βενιζέλου 177, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Λ. Δημοκρατίας 123, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Κωνσταντινουπόλεως 66, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Α. Γιαννουρή 4, ΑΜΦΙΑΛΗ Π. Τσαλδάρη 17, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Ελ. Βενιζέλου 72, ΑΜΦΙΑΛΗ Λ. Γρ. Λαμπράκη 417, ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ Εθν. Αντιστάσεως 187, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ερμού 18, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Αθηνάς 62-24, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Δημητρακοπούλου 104, Α. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Κρόνου 11, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Αλ. Παπαναστασίου 26, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Γ. Αβέρωφ 14, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Διαμαντίδη 34, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ζωοδ. Πηγής 15, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ταξιαρχών 34-36, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ταξιαρχών 110, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Μ. Ασίας 7Α', ΜΟΣΧΑΤΟ Πλάτωνος 21, ΜΟΣΧΑΤΟ Μακρυγιάννη 10, ΜΟΣΧΑΤΟ Θερμοπυλών 49, ΜΟΣΧΑΤΟ Μακρυγιάννη 82, ΜΟΣΧΑΤΟ Κεφαλληνίας 43, ΝΕΑΠΟΛΗ Γρ. Λαμπράκη 365, ΝΙΚΑΙΑ 28ης Οκτωβρίου 74, ΝΕΑΠΟΛΗ Βουρνόβα 3, ΝΙΚΑΙΑ Π. Ράλλη 154, ΝΙΚΑΙΑ Π. Ράλλη 442, ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ Δημητράτου 5, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Ταρσού 22, ΝΙΚΑΙΑ Γρ. Λαμπράκη 265, ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 79, ΝΙΚΑΙΑ Π. Ράλλη 218, ΝΕΑΠΟΛΗ Ελλησπόντου 35, ΝΙΚΑΙΑ Κέκροπος 12, ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 159, ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 287, ΝΙΚΑΙΑ Κύπρου 99, ΝΙΚΑΙΑ Πλ. Δαβάκη 1, ΝΙΚΑΙΑ Γρεβενών 276, ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ Θεσσαλονίκης 12, ΝΕΑΠΟΛΗ Κ. Παλαμά 212, ΝΙΚΑΙΑ Ατταλείας 108, ΝΙΚΑΙΑ Π. Τσαλδάρη 61, ΝΙΚΑΙΑ Κινικίου 24, ΝΕΑΠΟΛΗ Μουσών 1, ΝΙΚΑΙΑ Ελλησπόντου 5, ΝΙΚΑΙΑ Σμύρνης 62, Π. ΚΟΚΚΙΝΙΑ Ιωνος Δραγούμη 63.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 8 μ.μ.

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Κολοκοτρώνη 68, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Ηρ. Πολυτεχνείου 3, ΚΑΜΙΝΙΑ Αγ. Αναργύρων 2, ΝΙΚΑΙΑ Πλούσσης 15, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Ανθ. Γαζή 17, ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗΣ Αλ. Φλέμινγκ 56, ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ Ταρσού 22, ΒΡΥΩΝΗ Σαχτούρη 29-31.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 11 μ.μ.

ΝΕΑΠΟΛΗ Γρ. Λαμπράκη 265, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Γρ. Λαμπράκη 81, ΜΟΣΧΑΤΟ Μακρυγιάννη 10, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Λ. Δημοκρατίας 123.

Ανοιχτά 8 π.μ. - 2 μ.μ. και 5 μ.μ. - 8 π.μ.

ΝΙΚΑΙΑ Χαλδαίας 11, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Ξενοφώντος 34, ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ Ακτή Μουτσοπούλου 40, ΠΕΙΡΑΙΑΣ Μαρ. Χατζηκυριακού 116.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΔΙΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ
Ανοιχτά 8.30 π.μ. - 8.30 μ.μ.

Κωνσταντινουπόλεως 84 Ιπποκράτειο, Αετοράχης 48 - Λεωφόρος Στρατού, Κλεάνθους 50 & Κ. Τούμπα, 28ης Οκτωβρίου 53 - Μακεδονίας 20 Φλέμινγκ, Α. Παπαναστασίου 140 - Χαριλάου, Β. Ολγας 166 Ντεπώ, Α. Θράκης 73 - Κ. Τούμπα, Μαντινείας 73 Βρυσάκι, Εμ. Φίλη 15 - Σταματέλου Πυλαία - Α. Τούμπα, Κορομηλά 8 - Ανθέων, Δελφών 17 Αρχαιολογικού Μουσείου, Δελφών 165 - Τζαβέλλα, Δορυλαίου 60 - Ναυπλίου 43 Στάση Κληματαριά, Τραπεζούντος 8 - Ανάληψη, Γρ. Λαμπράκη 108 - Α. Τούμπα.

ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Χαλκέων 29 - Κόκκινη Εκκλησία, Ερμού 22, Κασσάνδρου 4 Παλαιά Λαχαναγορά, Λαγκαδά 12 - Τερτσέτη 3 - Βαρδάρη, Αμπελώνων 31 - Ξηροκρήνη, Καρόλου Ντηλ 29 - Βασ. Ηρακλείου ΟΤΕ, Ιωνος Δραγούμη 69, Π. Φανερωμένης 18, Π. Π. Γερμανού 21 - Π. Μελά, Λ. Ιασονίδου 3 - Καμάρα, Διοικητηρίου 20, Ακροπόλεως 32.

ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Αμπελώνων 31 Ξηροκρήνη, 28ης Οκτωβρίου 89, Πλ. Ζωοδόχου Πηγής & Αγ. Θεοδώρας 2 Αμπελόκηποι - Επτάλοφος.

ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ - ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Κρήτης 28 (πάρκινγκ DIA).

ΔΗΜΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ

Ελευθερίας 37 και Κέδρων - Ν. Πολιτεία, Μεγ. Αλεξάνδρου 7 Υποσταθμός ΔΕΗ, Αριστοτέλους 79 - Καραολή & Δημητρίου.

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Αιμ. Γρεβενών - Κυζίκου 10 Πάρκο Πασσαλίδη, Παπαφλέσσα 42 Αγ. Παντελεήμονας, Ευελπίδων 10 Πλατεία Σκρα - Αρετσού, Κομνηνών 43, Σωκράτους 17 - Εθν. Αντίστασης 27, Βασ. Ολγας 222 - ΕΛΠΑ Βυζάντιο.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Βενιζέλου 86.

ΔΗΜΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ - ΜΕΤΕΩΡΑ

Αττάλου 13 - Αλαμάνας 5 - Μετέωρα, Αγν. Στρατιώτη 84.

ΔΗΜΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Γρ. Λαμπράκη 1 - Κων/πόλεως, Δαβάκη 65 - Ηλιούπολη.

ΔΗΜΟΣ ΣΥΚΕΩΝ

Αναξαγόρα 8 - Υψηλάντου.

ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑΣ (έως 24.00)

Βενιζέλου 9.

ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΟΝΤΑ
Ανοιχτά 8.30 μ.μ. - 12 μ.μ.

Προφ. Ηλία 71 δρόμος προς Πανόραμα Πυλαία, Μ. Μπότσαρη 130 - Παπάφη, Αμπελοκήπων 22 Αστυνομία Σταυρούπολης, 28ης Οκτωβρίου 24 - Βασ. Ολγας, Εγνατία 40, Κων/πόλεως 70 Ιπποκράτειο, Α. Παπαναστασίου 110 Χαριλάου, Λεωφ. Καραμανλή 128 (Ν. Εγνατία), Πέτρου Λεβαντή 59 Ελευθέριο, Α. Παπανδρέου 153, Τέρμα Νεάπολης, Β. Γεωργίου 37 Φάληρο.

Ανοιχτά 12 μ.μ. - 8.30 π.μ.

Γρ. Λαμπράκη 77 Α. Τούμπα, Εγνατία 107 Κ. Παλαιολόγου - Καμάρα, Ρήγα Φεραίου 90 - Σχολείο Θέρμου Συκιές, Πόντου 130 - Πασαλίδη Καλαμαριά, Τραπεζούντος 8 Ανάληψη.


Δρομολόγια πλοίων

ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΝΑΞΟΣ 07.25 Πάρο, Νάξο, Ιο, Θήρα, ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΙΘΑΚΗ 07.35 Σύρο, Τήνο, Μύκονο, ΔΙΑΓΟΡΑΣ 19.00 Αστυπάλαια, Κάλυμνο, Κω, Νίσυρο, Τήλο, Ρόδο, ΕΛΥΡΟΣ 21.00 Χανιά, ΚΝΩΣΟΣ ΠΑΛΑΣ 21.30 Ηράκλειο, ΣΟΥΠΕΡΦΑΣΤ ΧΙΙ 21.30 Ηράκλειο.

  • Για την εκτέλεση των δρομολογίων τηλεφωνείτε στο τηλ. 14541 του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς ή στα Δρομολόγια Πλοίων του ΟΤΕ τηλ. 14944.

Εφημερεύοντες Γιατροί

ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΝΟΣ Χ. ΚΕΙΡΙΑΔΩΝ 44 ΚΑΤΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 210-3469.570, 6944-328729.

ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ

ΜΠΑΚΟΣ Δ. ΒΕΪΚΟΥ 50 ΓΑΛΑΤΣΙ 210-2919.690, 6976-514037.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΟΣ Ι. ΣΙΒΙΤΑΝΙΔΟΥ 14 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9519.927, 6973-012032, ΜΑΛΛΙΩΤΑΚΗΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 130 ΚΟΥΚΑΚΙ 210-9235.375, 6972-835463, ΜΙΣΙΡΛΗ Μ. ΛΑΜΙΑΣ 8 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 6945/368112, ΠΕΓΚΛΗΣ Ε. 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 43 ΚΑΛΥΒΙΑ 22990-46276, 6970-652092, ΤΣΟΛΑΚΗ Μ. ΑΘΗΝΑΣ 41 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 210-5060.935, 6932-293809.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ - ΑΦΡΟΔΙΣΙΟΛΟΓΟΣ

ΑΜΠΟΥΕΛ-ΜΠΑΣΑΛ Μ. ΓΡΗΓΟΡ. ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ 66 ΑΝΩ ΙΛΙΣΙΑ 210-4316.404, 6977-635515.

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΙ

ΓΑΛΑΝΟΥ ΕΙΡ. ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ 59 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7233.355, 6978-606046, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ Γ. ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ 40 ΓΑΛΑΤΣΙ 210-2918.820.

ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΙ

ΖΟΥΤΣΟΣ Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ 112 Α. ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9652.082, 210-9650.803, 6932-644650, ΚΟΥΒΟΥΣΗΣ ΕΜΜ. ΓΟΥΝΑΡΗ 62 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9632.553, 6937-251067, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗΣ Δ. ΑΓ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ 61Α ΑΘΗΝΑ 210-8611.183, 6944-272191, ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Ε. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 26 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210-9765.610, 210-9820.575, 6932-413080, ΧΑΤΖΗΪΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ Β. ΘΗΒΩΝ 309 & ΑΘΗΝΑΣ 49 ΑΙΓΑΛΕΩ 210-5445.555, 6972-071228.

Μ. - ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΙ

ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ Κ. ΠΑΝΑΓΗ ΤΣΑΛΔΑΡΗ 10-12 ΜΑΡΟΥΣΙ 210-6148.510, 6944-645100, ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ. ΞΕΝΙΑΣ 1 ΑΘΗΝΑ 210-7700.013, 6974-441528, ΘΗΒΑΙΟΣ Δ. ΣΤΡ. ΠΑΠΑΓΟΥ 78 ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 210-9767.400, 6932-336501, ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Φ. ΠΑΤΗΣΙΩΝ 193 ΠΛ. ΑΜΕΡΙΚΗΣ 210-8610.827, 210-2232.947, 6945-254434, ΚΑΣΙΜΗΣ Χ. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 52 ΑΘΗΝΑ 210-7255.707, 6976-780959, ΚΟΦΙΝΑΚΟΣ Π. ΑΓ. ΤΡΙΑΔΟΣ 40 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 21122-15099, 6972-911176, ΚΡΙΕΛΕΣΗΣ Α. Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 35 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6996.400, 6977-262000, ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ - ΕΜΙΝΟΒΑ Ε. ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 25 Π. ΦΑΛΗΡΟ 210-9887.788, 210-9428.513, 6944-431030, ΜΟΥΛΑΚΑΚΗΣ Β. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 132 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9623.418, 6944-651.133, ΝΙΚΑΣ Β. ΠΑΠΑΓΟΥ 81 & ΔΟΥΚ. ΠΛΑΚΕΝΤΙΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ 210-6830.894, 6936-830894, ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΣΠ. ΜΕΡΚΟΥΡΗ 27 ΑΘΗΝΑ 210-7220.198, 6974-441102, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Σ. Μ. ΑΝΑΛΑΤΟΥ 59 Ν. ΚΟΣΜΟΣ 210-9010.124, 210-9343.222, 6944-311646.

ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΒΙΚΕΛΗΣ Μ. ΛΑΖΑΡΑΚΗ 8 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9681.760, 6936-727278.

ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΙ

ΓΑΚΗΣ Ε. ΠΥΘΙΑΣ 1 ΚΥΨΕΛΗ 210-8560.127, 6944-909248, 210-8660.127, ΚΥΡΟΥΣΗΣ Γ. ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ 23 Λ. ΣΚΟΥΖΕ 210-5127.387, 210-5129.176, 6972-229198, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Γ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΝΤΟΣ 34 ΒΑΡΗ 213-0098763, 6945-702570, ΠΑΤΟΥΛΙΑΣ Ι. 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 4 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 210-9327.799, 6944-338778, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ Γ. ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3 ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ 210-3457.458, 6974-735370, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΙΑΝΟΣ Δ. ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ 12 & ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ 210-8315.001, 6932-369118.

ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΤΣΑΝΑΚΗΣ Α. ΝΕΣΤΟΡΟΣ 122 ΙΛΙΟΝ 210-2690.618, 6974-856126.

ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ

ΚΥΡΟΔΗΜΟΣ Δ. ΚΛΑΖΟΜΕΝΩΝ 21 ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ 210-7221.288, 6976-690652, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Κ. ΠΑΤΡΙΑΡΧΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 36 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7293.471, 6944-227513, ΚΑΠΑΡΑΚΗΣ Α. ΘΗΒΩΝ 180 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 210-5730.798, 6936-867527, ΚΑΡΥΩΤΗΣ Π. ΕΘΝ. ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 37 ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ 210-8035.329, 6944-511017, ΤΣΑΤΣΑΡΗ Φ. ΖΑΜΑΝΟΥ 38 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-8945.550, 6977-885080.

ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ 87 ΠΛ. ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ 210-8833.233, 210-8618.049, 6974-496798, ΑΟΥΑΝΤ Α. ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ 52 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6106.132, 210-5200.332, 6977-505750, ΓΑΡΟΦΑΛΑΚΗΣ Ι. Δ. ΓΟΥΝΑΡΗ 62 & ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ 210-9944.422, 6942-848817, ΖΩΓΡΑΦΑΚΗΣ Π. ΣΚΑΜΒΩΝΙΔΩΝ 26 ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ 211-0109471, ΚΟΤΣΑΛΗΣ Α. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 32Α ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210-6009.873, 210-6000.393, 6932-707261, ΜΕΛΑΣ Π. ΛΥΚΟΦΡΟΝΟΣ 29 ΠΑΓΚΡΑΤΙ 210-7513.400, 6972-242515, ΜΟΣΧΟΒΑΚΗ ΑΝ. ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ 10 ΚΗΦΙΣΙΑ 210-6252.770, 6945-575287, ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗΣ Λ. ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΥΤΑ 10 ΑΧΑΡΝΑΙ 210-2283.450, 6944-281336, ΣΠΥΡΟΣ Γ. ΑΔΡΑΜΥΤΙΟΥ 36 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 210-9327.878, 6973-875392, ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟΣ Γ. ΛΕΩΦ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 197 ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 210-6450.555, 6944-899599.

ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤ. 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 25 ΧΟΛΑΡΓΟΣ 210-6546.222, 6945-983736, ΝΑΤΣΗΣ Η. Λ. ΛΑΥΡΙΟΥ 17 ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΩΝ ΑΞΙΩΜ. ΠΑΛΛΗΝΗ 210-6042.935, 6977-095629.

ΡΕΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

ΚΑΜΠΑΚΗΣ Γ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 181 ΚΑΛΛΙΘΕΑ 210-9560.311, 6977-839008.

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ

ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟΥ - ΖΑΖΑΝΗ Κ. ΦΛΕΜΙΓΚ 24 & Λ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΑΡΟΥΣΙ 210-6821902, 6944-240898, ΒΑΛΒΗΣ Ι. ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2 ΑΘΗΝΑ 6974-307836, ΒΑΣΙΛΑΣ ΣΠ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 21 ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΤΖΙΑ 210-7218.924, 6944-730332, ΧΑΤΖΗΑΛΗΣ Χ. ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 88 ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 210-5058.648, 210-5750.746, 6932-253263.

ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ

ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Σ. Ι. ΜΕΤΑΞΑ 10 & ΔΟΥΣΜΑΝΗ 9 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-8982.357, 6972-313900.

ΩΤΟΡΙΝΟΛΑΡ/ΓΟΙ

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Β. Ν. ΒΑΜΒΑ 4 ΚΟΛΩΝΑΚΙ 210-7253.109, 6945-437676, ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ Σ. ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 6 Ν. ΙΩΝΙΑ 210-2793.403, 6973-430785, ΓΑΤΟΠΟΥΛΟΥ Μ. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ Ε΄ 23 & ΑΡΤΑΚΗΣ 42 Ν. ΣΜΥΡΝΗ 210-9318.898, 6944-152290, ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Δ. ΚΥΨΕΛΗΣ 104 ΚΥΨΕΛΗ 210-8820.451, 210-8842.301, 6944-310311, ΚΑΛΛΙΓΕΡΗΣ Ε. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ 28 ΚΗΦΙΣΙΑ 210-8084.744, 6945-995543, ΜΑΛΛΗΣ Π. ΒΟΣΠΟΡΟΥ 53 ΛΟΦΟΣ ΣΚΟΥΖΕ 210-5156.767, 6938-299113, ΤΣΑΡΠΑΛΗΣ Δ. ΑΓ. ΙΩΑΝΝΟΥ 16 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 210-6395.500, 6945-954097, ΤΣΟΛΑΡΙΔΗΣ Α. ΒΕΪΚΟΥ 78 ΚΟΥΚΑΚΙ 210-9222.955, 6945-333250, ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Η. ΜΠΟΤΣΑΡΗ 1-3 ΓΛΥΦΑΔΑ 210-8947.444, 6944-413208.


Χρήσιμα τηλέφωνα

Κέντρο Αμεσης Βοήθειας: 166. Κέντρο Αμεσης Βοήθειας ΕΕΣ: 150. Αμεση Δράση: 100. Πυροσβεστική: 199. Εφημερεύοντα νοσοκομεία, Εφημερεύοντες Ιατροί, Φαρμακεία: 1434. Κέντρο δηλητηριάσεων: 210.7793.777. Κέντρο διοικητικών πληροφοριών του υπουργείου Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης: 177. Πληροφορίες ονομαστικού καταλόγου 11888. Τηλεφωνικές αιτήσεις για παροχή πιστοποιητικών. Παρεχόμενα πιστοποιητικά: γέννησης, ληξιαρχικές πράξεις, φορολογικής ενημερότητας, στρατολογικής κατάστασης και ποινικού μητρώου: 1502. Βλάβες τηλεφώνου: 121. Βλάβες ηλεκτρικού Αθήνας: 210.3245.311-4. Βλάβες ηλεκτρικού Πειραιά: 210.4812.561. Βλάβες δικτύου ΕΥΔΑΠ: 1022. Ειδήσεις: 115. ΠΡΟ-ΠΟ, ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ, Τζόκερ, Λόττο, Προτο 1444. Εθνικό - Λαϊκό Λαχείο, Ιππόδρομος 1445. Χρηματιστήριο 1424. Τροχαία Αθήνας: 210.5230.111. Τροχαία Πειραιά: 210.4113.832. Προαστίων: 210.5249.006.

Δρομολόγια: Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ) 1110. Πληροφορίες: ΚΤΕΛ 14505, Δρομολόγια Πλοίων, Αεροπλάνων 1440, ΚΤΕΟ 1425, Μετεωρολογικό Δελτίο 1448, Θέατρα - Κινηματογράφοι 1422. Αγορανομία: 210.3217.056. Ράδιο - Ταξί Αθήνας - Πειραιά: 210.9217.942, 210.6459.000, 210.6711.200, 210.8014.114 - 210.8086.109, 210.9885.210, 210.9961.420-23, 210.6480.965, 210.4115.200 - 210.4115.666 - 210.4116.882, 210.9934.812, 210.5132.316 - 210.5132.319, 210.4200.042, 210.8088.000 - 210.8019.000 - 210.6127.700, 210.9642.900, 210.8018.820 - 210.8012.270, 210.5814.711, 210.4182.333-5 - 210.8260.890-3, 210.6432.240 - 210.6433.400 - 210.6437.198, 210.2221.623 - 210.2921.910 - 210.2919.016, 210.5020.357 - 210.5023.583 - 210.5023.783, 210.8946.858 - 210.8944.531, 210.3451.200. ΡΑΔΙΟ - ΤΑΞΙ ΜΕGA-METROPOLITAN: 210.6616500, FAX 210.6616501.



Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ