ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Κυριακή 18 Μάρτη 2012
Σελ. /32
ΜΝΗΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ
ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ

ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤΗΣ ΜΑΝΤΕΛΗΣ
ΦΩΤ.

Στις 29 Μαρτίου συμπληρώνεται ένας χρόνος που έφυγε από κοντά μας ο σύντροφος ΓΑΡΓΑΡΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ. Μέχρι το τέλος της ζωής του έμεινε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στην μνήμη του, επίσης στην μνήμη της συζύγου του, συντρόφισσας ΓΑΡΓΑΡΕΤΑ ΠΑΡΘΕΝΑΣ, και του γιού του ΙΩΑΝΝΗ ΓΑΡΓΑΡΕΤΑ, προσφέρουμε στην ΚΟ Φοίνικα του ΚΚΕ, το ποσό των 150 ευρώ.

Τα παιδιά του, Αφροδίτη και Παύλος

***

ΦΩΤ.

Στις 19 Μάρτη συμπληρώνονται 13 χρόνια από το θάνατο του ΚΩΝ/ΝΟΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ. Γεννήθηκε στα 1919 στην Κωνσταντινούπολη. Το 1942 οργανώθηκε στο ΚΚΕ και εντάχθηκε στον εφεδρικό ΕΛΑΣ. Μετά την απελευθέρωση ανέπτυξε σημαντική δράση στο συνδικαλιστικό κίνημα του ν. Πέλλας. Βοήθησε στην αναδιοργάνωση του εργατικού Κέντρου Εδεσσας και της Ομσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτχνών ν. Πέλλας. Αγωνίστηκε επίσης από τις γραμμές της ΕΣΑΚ υποδηματοποιών και ως μέλος του Σωματείου συνταξιούχων. Πέθανε πιστός στα ιδανικά του ΚΚΕ.

Στην μνήμη του, η κόρη του, Μαρία, και η γυναίκα του, Αθηνά, προσφέρουν, μέσω ΚΟΒ Ανάληψης Θεσ/νίκης, 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στις 17 Μάρτη συμπληρώθηκαν 5 χρόνια από το θάνατο της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, ΚΑΤΙΝΑΣ ΜΕΡΜΗΓΚΑ, από τη Γουμένισσα ν. Κιλκίς.

Στην μνήμη της και για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος, προσφέρω 50 ευρώ.

Νίκος Μέρμηγκας

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του αδερφού της, ΦΩΤΗ ΜΑΝΤΕΛΗ, που έφυγε από τη ζωή στις 18.3.1994, η αδελφή του Χαραλαμπία, προσφέρει στο ΚΚΕ 20 ευρώ ενίσχυση, στο Κόμμα που υπηρέτησε ως το τέλος της ζωής του.

***

Στην μνήμη των γονιών μου, αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης και του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας, ΠΑΝΤΑΓΓΕΛΟΥ ΣΟΦΙΑΣ - ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΥ, που γεννήθηκε στο Τσετέλι Σοχούμ, και ΠΑΝΤΑΓΓΕΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, που γεννήθηκε στο Παλαδάρι Προύσας. Κάτοικοι Φούστανης ν. Πέλλας, πρώην πολιτικοί πρόσφυγες στην Τσεχία.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ
Στην μνήμη τους, προσφέρω 50 ευρώ στην οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ.

Η κόρη τους, Νιάνιου Γεωργία - Πανταγγέλου

***

ΦΩΤ.

Στις 26.2. έφυγε από κοντά μας ο σ. ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ, αγωνιστής της Εθνικής Αντίστασης και μέλος του ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής του. Γεννήθηκε το 1926 στη Γαβαλού Μεσολογγίου. ΕΠΟΝίτης και μέλος του 239 Συντάγματος του ΕΛΑΣ, πήρε μέρος στη μάχη της Αμφιλοχίας και σ' άλλες μάχες. Για την αντιστασιακή του δράση διώχθηκε και φυλακίστηκε. Υπήρξε μέλος του ΚΣ της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ.

Στην μνήμη του, η γυναίκα του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, προσφέρουν στο "Σπίτι του Αγωνιστή" 100 ευρώ ενίσχυση.

Η γυναίκα του Βικτώρια, τα παιδιά του Δημήτρης, Βάνα (Βασιλική), Χαρίλαος - Καλλιόπη (Πένη), τα εγγόνια, Αλκης και Αντιγόνη.

***

ΦΩΤ.

Την Κυριακή στις 11/3/2012 τελέστηκε στην εκκλησία Αγ. Δημητρίου, στο Κοιν. Διαμέρισμα Κρανιάς, Δήμου Ζηρού, το 40ήμερο μνημόσυνο της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΙΤΣΑΝΤΑ.

Γεννήθηκε στην Κρανιά Πρέβεζας το 1930 και 14 χρονών εντάχτηκε στην ΕΠΟΝ όπου και έμεινε πιστή συναγωνίστρια στο ΚΚΕ μέχρι το τέλος της ζωής της, στις 5/2/2012.

Στη μνήμη της, ο σύζυγός της Προκόπης Κιτσαντάς, προσφέρει, μέσω ΚΟΒ Κρανιάς 200 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Αυτές τις μέρες συμπληρώνεται ένας χρόνος από τότε που έφυγε από τη ζωή η συνεπής ιδεολόγος και αγωνίστρια μέλος του ΚΚΕ, ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ.

ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
ΑΔΑΜΟΣ ΤΑΚΗΣ
Στην μνήμη της, προσφέρονται 50 ευρώ στο ΚΚΕ.

***

3 ΦΩΤ.

Τον Απρίλη συμπληρώνονται 17 χρόνια που έφυγε από τη ζωή, πρόωρα στα 53 του χρόνια ο αδελφός μου ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ.

Στην μνήμη του καθώς και στην μνήμη των γονιών μου, ΑΥΓΟΥΣΤΗ και ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ), προσφέρω για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ 40 ευρώ, μέσω της ΚΟ Χρηματοπιστωτικού.

Ελένη Αλιμπέρτη

***

ΦΩΤ.

Στις 15 Μάρτη συμπληρώθηκαν 2 χρόνια από τότε που έφυγε από κοντά μας ο πολυαγαπημένος μας πατέρας και παππούς, ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΟΥΜΑΝΙΔΗΣ. Γεννήθηκε το 1928 στη Λιθαριά νομού Πέλλας. Από την εφηβική του ηλικία εντάχθηκε στις γραμμές του ΕΛΑΣ. Μετά τη δικτατορία επανεντάχθηκε στις γραμμές του Κόμματος, στα ιδανικά και τις αξίες του οποίου έμεινε πιστός μέχρι το τέλος της ζωής του.

Στην μνήμη του, ο γιός του Δημήτρης, τα εγγόνια του, Βάνα και Μιχάλης και η Αγγελική, προσφέρουν για την οικονομική εξόρμηση του Κόμματος 80 ευρώ.

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του σ. ΚΩΣΤΑ ΤΣΙΦΤΗ που έφυγε τόσο πρόωρα και άδικα, η Βάνα Τουμανίδη προσφέρει 20 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πάτμου.

***

ΦΩΤ.

Στις 10 - 2 - 2012 «έφυγε» από κοντά μας, σε ηλικία 88 χρονών, η αγαπημένη μας γλυκιά μανούλα και γιαγιά ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ του Γεωργίου, (ΜΠΑΝΤΕ). Γεννήθηκε στο χωριό Λεύκα Δομοκού και από 18 ετών οργανώνεται στη ΕΠΟΝ αναπτύσσοντας μεγάλη δράση στο Δομοκό και τα γύρω χωριά. Διώχτηκε λυσσαλέα από τη συμμορία του Βουρλάκη. Μετά τη συμφωνία της Βάρκιζας κατατάχτηκε στις γραμμές του ΔΣΕ κι εντάχθηκε στην 11η Μεραρχία με μοίραρχο τον Αχιλλέα Βαϊνα, στο λόχο κυνηγών αρμάτων μάχης. Το 1948 τελείωσε τη σχολή για διμοιρίτης και τη Σχολή Ανθυπολοχαγών στο Βίτσι. Τραυματίστηκε στη θέση «Πατώματα», μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ελμπασάν. Συμμετείχε στη 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της ΠΔΕΓ στο Βίτσι, την 1η Μαρτίου 1949. Μετά τη ήττα του ΔΣΕ πήρε το δρόμο της πολιτικής προσφυγιάς κι εγκαταστάθηκε στη φιλόξενη Δημοκρατία του Ουμπεκιστάν, στη πόλη Τασκένδη. Το 1977 επαναπατρίστηκε με την οικογένειά της στο Βόλο - Νέα Ιωνία. Ξεχώρισε για τον ακέραιο χαρακτήρα της, ήταν εξαίσια μητέρα και γιαγιά, έμεινε πιστή στα ιδανικά του Κόμματος, με ήθος και αξιοπρέπεια, μέχρι το τέλος της ζωής της.

 ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΑΠΠΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Στην άσβεστη μνήμη της, τα εγγόνια της προσφέρουν 30 ευρώ στην ΚΟ Μαγνησίας του ΚΚΕ.

***

ΦΩΤ.

Στην μνήμη του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Κ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ, οπαδού του ΚΚΕ, αγωνιστή μέχρι το τέλος της ζωής του, στον ένα χρόνο από το θάνατο του, προσφέρουμε για την ενίσχυση του ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της ΚΟΒ Φούρνων.

Τα αδέλφια του, Ευθύμιος και Φίλιππος Βούλγαρης

***

ΦΩΤ.

Σύντροφοι από την ΚΟ Καλογρέζας, συναγωνιστές και φίλοι του ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΣΙΑΔΗ, προσφέρουν, με την συμπλήρωση ενός χρόνου από τον ξαφνικό χαμό του, 100 ευρώ στο ΚΚΕ. Ο Δημήτρης υπήρξε καθημερινός συμπαραστάτης στη δράση της ΚΟΒ. Με σεμνότητα, ανιδιοτέλεια και αγωνιστικότητα πρόσφερε με όλες του τις δυνάμεις κάθε βοήθεια προς το ΚΚΕ στον αγώνα για μια δίκαιη κοινωνία, για το Σοσιαλισμό.

***

2 ΦΩΤ.

Στην μνήμη των γονιών μας, ΙΩΑΝΝΗ και ΕΥΓΓΕΛΙΑΣ ΧΑΤΖΗ, προσφέρουμε 100 ευρώ στην ΚΟ Καλαμαριάς του ΚΚΕ.

Τα παιδιά της, Ανέστης και Ντίνα Χατζή και ο εγγονός, Γιάννης Χατζής

***

ΦΩΤ.

Η 8 Μάρτη, μέρα της Γυναίκας, είναι η γιορτή σου μανούλα μου. Δούλεψες περισσότερο και καλύτερα από τους άνδρες. Γιαυτό και σε τίμησαν με την παρουσία τους στο τελευταίο αντίο. Σε τίμησε το Κόμμα. Στις τελευταίες εκλογές, αν και τα πόδια σου σε πρόδωσαν, η καρδιά σου που ήταν λεύτερη ψήφισε το Κόμμα, "τον πατέρα σου", όπως είπες, το ΚΚΕ, και ήταν τόση η περηφάνια σου, που και ο δικαστικός σε θαύμασε. Αυτό το περήφανο βλέμμα θέλω να θυμάμαι, δεν θα σε ξεχάσω ποτέ!

Στη μνήμη σου μητέρα μου, ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ (φωτ.) από το Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, καθώς και στην μνήμη των παππούδων μου, ΙΕΡΕΜΙΑ και ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, προσφέρω 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω της ΚΟ Συκιών Θεσσαλονίκης.

ΚΑΤΙΝΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ
ΚΑΤΙΝΑ ΜΕΡΜΗΓΚΑ
Αναστασία Τσαλαμπούκη

***

Η Παρέσα και η Ρόζα, από το Γερακαριό Κιλκίς, προσφέρουν στο ΚΚΕ 100 ευρώ, στην μνήμη των παληκαριών του χωριού τους που έδωσαν τη ζωή τους για το καλό του λαού. Συγκεκριμένα, έπεσαν: Στον Αλβανικό πόλεμο: Ο κομμουνιστής ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ. Από τους Γερμανούς κατακτητές, οι: ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, απαγχονίστηκαν το 1943, και ΣΕΡΔΕΡΙΔΗΣ ΚΟΣΜΑΣ, με τους 200 της Καισαριανής. Από ΠΑΟτζήδες σκοτώθηκαν οι: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ και ΣΥΡΚΙΑΔΗΣ ΗΛΙΑΣ. Στον ΕΛΑΣ σκοτώθηκαν οι: ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. Από αποσπάσματα του επίσημου Κράτους: ΗΛΙΑΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ, ΣΑΡΝΑΖΙΔΟΥ ΚΙΤΣΑ και ΔΙΡΧΑΗΛΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ. Από παρακρατικούς το 1946, οι: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ και ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ. Από στρατοδικεία οι: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΦΡΑΓΚΟΖΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ και ΚΥΖΙΡΙΔΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΣ. Στο ΔΣΕ οι: ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ, ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ ΔΗΜΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΟΛΓΑ, ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ, ΚΟΤΣΑΛΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΤΑΣΑ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΥΡΙΔΗΣ ΚΟΛΙΑΣ, ΝΑΖΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΚΟΣ, ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΣΑΛΟΜΙΔΗΣ ΓΙΡΙΚΑΣ, ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΜΙΛΤΟΣ.

Μιχάλης Τουμανίδης
Μιχάλης Τουμανίδης
***

Στην μνήμη της αγαπημένης μας μητέρας, ΚΛΕΙΩΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗ, αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το θάνατό της, προσφέρουμε στο Κόμμα μας, το ΚΚΕ, για την ενίσχυσή του, 200 ευρώ, μέσω της Αχτίδας Ενέργειας, της ΝΕ Βιομηχανίας.

***

ΦΩΤ.

Στη μνήμη του συντρόφου μας, ΙΩΣΗΦ ΤΣΙΚΡΙΚΑ, που πέθανε στις 17 Φλεβάρη 2012, προσφέρουμε στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Αλμυρού, το ποσό των 40 ευρώ. Ο σ. ΙΩΣΗΦ ήταν ένας ακούραστος μαχητής της ζωής και του αγώνα. Πιστός στα ιδανικά του επιστημονικού σοσιαλισμού και του κομμουνισμού, μας άφησε παρακαταθήκη την απέραντη αισιοδοξία του για τη ζωή και τον αγώνα μέχρι και την τελευταία του πνοή.

Οι σύντροφοί του στην ΚΟΒ Αλμυρού του ΚΚΕ

***

2 ΦΩΤ.

Στη μνήμη του ΤΑΚΗ ΑΔΑΜΟΥ Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και λογοτέχνη, και του ΚΩΣΤΑ ΚΑΠΠΟΥ, διευθυντή της στον Οδηγητή, η Δήμητρα Παυλάκου προσφέρει στο ΚΚΕ 100 ευρώ, μέσω της Βόρειας ΚΟΒ Εκπαιδευτικών.


ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

902

ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΦΤΗΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΙΤΣΑΝΤΑ

ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ
ΛΕΜΟΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - ΜΠΕΡΜΠΕΡΗ

ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΙΩΣΗΦ ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ
ΙΩΣΗΦ ΤΣΙΚΡΙΚΑΣ

ΓΑΡΓΑΡΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΑΡΓΑΡΕΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ
ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ

ΕΥΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗ
ΕΥΓΓΕΛΙΑ ΧΑΤΖΗ

ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ
ΕΙΡΗΝΗ ΝΑΘΑΝΑΗΛΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΜΙΩΤΗΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ
ΚΩΣΤΑΣ ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΣ

ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΡΜΠΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΡΜΠΗΣ
φωτ.

Σήμερα Κυριακή 18.3.2012, ώρα 11.15 π.μ., στον Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου Πετρούπολης, τελείται το 40ήμερο μνημόσυνο του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΟΡΜΠΗ, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης, πιστού μέλους του ΚΚΕ. Θα μείνει για πάντα στην μνήμη όλων η μορφή του υποδειγματικού συζύγου, πατέρα, παππού. Του σεμνού και πιστού αγωνιστή ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του για την εθνική ανεξαρτησία της πατρίδας, τη δημοκρατία και το σοσιαλισμό.

Στην μνήμη του, η σύζυγος, τα παιδιά του και τα εγγόνια του πρόσφεραν 50 ευρώ στο ΚΚΕ, μέσω ΚΟΒ Πετρούπολης.

***

φωτ.

Την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012 θα πραγματοποιηθεί στον Αγιο Νικόλαο Ιλίου, στις 10 πμ, το μνημόσυνο του συντρόφου, αγωνιστή Προέδρου του Παραρτήματος της ΠΕΑΕΑ -ΔΣΕ Καματερού και μέλος της ΚΟΒ Καματερού του Κόμματος, ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΡΙΠΙΔΗ που "έφυγε" πρόσφατα από κοντά μας. Ο σύντροφος Κυριάκος γεννήθηκε στη Δάφνη Λακωνίας και από παιδί εντάχθηκε στα αετόπουλα, στην ΕΠΟΝ και, αργότερα, στο Κόμμα όπου και υπηρέτησε αταλάντευτα και ανυποχώρητα έως το τέλος της ζωής του.

Η σύζυγός του, Μαρία

τα παιδιά και τα εγγόνια του.

* Στην μνήμη του σ. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΡΙΠΙΔΗ, η οικογένειά του, η σύντροφος και φίλοι, αντί για στεφάνια, πρόσφερα 450 ευρώ στο "Σπίτι του Αγωνιστή". Επίσης, η οικογένειά του πρόσφερε στο ΚΚΕ 150 ευρώ, μέσω ΚΟΒ Υπηρεσιών ΕΒΕ.


ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΡΙΠΙΔΗΣ


Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ